Şimdi Ara

İstenmeyen arkadaşın eve gelmesini engellemek?(öğrenci evi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
11.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, ben tek basima bir evde yasiyorum ama malesef birkac arkadasim disinda gelen adamlardan rahatsiz oluyorum.E okulda disarda takiliyosun tamam ama sanki eve gelince rahat olamiyorum.Adam cani skiliyo gelip bende kalmak istiyo. Yok gelme'de diyemiyorum onlarda iyice tadini kaciriyolar. Benim durumumda olan arkadaslar siz napiyosunuz acaba merak ediyorum? Bir de kiz atmak icin evi isteyenler var.Onlara da ayri gıcık oluyorum arkadaş. Her nereye gidilse bana guvenip ben dilbilende kalirim geliyorum diyen adamlar da var.vize, final zamani kimseyi kabul etmiyorum ama baska zaman yok diyemiyorum dersem direk kotu oluyoruz. Siz ne diyorsunuz acaba boyle durumlarda onu ogrenmek istiyorum

Not: bekara karı bosamak kolay gelirmis. Lutfen benim durumumu yasamayanlar 'e acık acik soyle 'demesinler cunku gercekten soylenmiyo sonra kotu adam sen oluyosun.

• KAPIYI AÇMA KAPIYI AÇMA GİDİYOLAR DENENDİ 2 GÜN DAHA GELİYO LAVUKLAR SONRA GİDİYOLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironim

KAPIYI AÇMA KAPIYI AÇMA GİDİYOLAR DENENDİ 2 GÜN DAHA GELİYO LAVUKLAR SONRA GİDİYOLAR
    Ev sahibi izin vermiyor. Fazla kişi kalıyorsanız evde, kirayıda arttırmak zorundayım diye söylüyor diyebilirsin.
  • Beyler ev giris kat :) kapiyi acmazsam cama gelirler :) ayrica ev sahibi kiziyo iyi olabilir gibi :)
  • onlarla arkadaslik yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

Beyler ev giris kat :) kapiyi acmazsam cama gelirler :) ayrica ev sahibi kiziyo iyi olabilir gibi :)

Valla bizede geliyolar sizde kalam yerde'de yatarım kapıyı açmıyoz gidiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironim

KAPIYI AÇMA KAPIYI AÇMA GİDİYOLAR DENENDİ 2 GÜN DAHA GELİYO LAVUKLAR SONRA GİDİYOLAR
    Ailem geldi de geç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız arkadaşımbende kalıyor, müsait değilim bu aralar gidince takılırız de
  • quote:

Beyler ev giris kat :) kapiyi acmazsam cama gelirler :) ayrica ev sahibi kiziyo iyi olabilir gibi :)
    sevgili yapacaksın eve gelmek istedikleri zaman sevgilim gelecek diyeceksin anlayışlılardır heralde gelmezler okadar öküz değillerdir heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

sevgili yapacaksın eve gelmek istedikleri zaman sevgilim gelecek diyeceksin anlayışlılardır heralde gelmezler okadar öküz değillerdir heralde.

Alıntıları Göster
    1- Aynı evi paylaşabileceğiniz bir kız bul. Yanlış şeyler düşünmemeye ve yapmamaya özen göster
    2- Yavaş yavaş soğut kendinden arkadaşlığı kes
    3- Ne yaparsan yap yüzlerine karşı gelme vs. kelimeler etme. Sen kötü olursun adını da çıkarırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sub-Comandante Marcos

1- Aynı evi paylaşabileceğiniz bir kız bul. Yanlış şeyler düşünmemeye ve yapmamaya özen göster
    2- Yavaş yavaş soğut kendinden arkadaşlığı kes
    3- Ne yaparsan yap yüzlerine karşı gelme vs. kelimeler etme. Sen kötü olursun adını da çıkarırlar

Alıntıları Göster
    Baştan hata yapmışsın. İlk başta yarı şaka yarı ciddi dicektinki "benim evime gelen yanında iki kızla gelecek biri kendine biri bana" Ne manitalar götürürdün var ya. Bir öğrencinin tek başına evde olması acayip bir avantajdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Baştan hata yapmışsın. İlk başta yarı şaka yarı ciddi dicektinki "benim evime gelen yanında iki kızla gelecek biri kendine biri bana" Ne manitalar götürürdün var ya. Bir öğrencinin tek başına evde olması acayip bir avantajdır.

Alıntıları Göster
    Kız var de. Ev sahibi kızıyor, komşular rahatsız oluyor de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Kız var de. Ev sahibi kızıyor, komşular rahatsız oluyor de.

Alıntıları Göster
    Adres ver biz gelelim DH den arkadaşlar var yer yok dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Adres ver biz gelelim DH den arkadaşlar var yer yok dersin

Alıntıları Göster
    Hatayı başta yapmışsın evden kaldığını hele ki tek kaldığını en yakın arkadaşına bile söylemeyecektin açık açık arkadaşınla konuş istemiyorum gelmeni de

• quote:

Orijinalden alıntı: salvoni

Hatayı başta yapmışsın evden kaldığını hele ki tek kaldığını en yakın arkadaşına bile söylemeyecektin açık açık arkadaşınla konuş istemiyorum gelmeni de

Alıntıları Göster
    Gelip kaldıklarında yattıkları koltuğu yada yatağı at gitsin. %80 etkili.
  • Başlığa göre cevabım: sen benim istenmeyen arkadaşlarımdansın eve gelme de

Not: ifadeye çok bakma kızgın olmayanını göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanig. -- 4 Kasım 2013; 2:38:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Away From Keyboard

Alıntıları Göster
    gelmeden telefonla arayın beni bazen müsait olmuyorum de.birkaç defa telefonu kapalı tutarsın,birkaç defa da dışarda olduğun zamana denk getirmeye çalışırsın.böyle böyle kesilirler.en azından ben böyle yapmıştım ve tutmuştu
  • Bı konuyu göster onlara ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Away From Keyboard

Alıntıları Göster
    sana gelecekleri zaman evde değilim de herzaman.zamanla anlarlar böylece senide kötülüyemezler evde yoktum arkadaş diyip işin içinden çıkabilirsin
    yok yüzsüzlük yaparsalarsa açıkça söyleme hakkın doğar gelmeyin diye.
    can sıkıcı durumdur

Nor: eve kız atacaklarsa izin ver kıskançlığın lüzümu yok.
  • quote:

Merhaba arkadaslar, ben tek basima bir evde yasiyorum ama malesef birkac arkadasim disinda gelen adamlardan rahatsiz oluyorum.E okulda disarda takiliyosun tamam ama sanki eve gelince rahat olamiyorum.Adam cani skiliyo gelip bende kalmak istiyo. Yok gelme'de diyemiyorum onlarda iyice tadini kaciriyolar. Benim durumumda olan arkadaslar siz napiyosunuz acaba merak ediyorum? Bir de kiz atmak icin evi isteyenler var.Onlara da ayri gıcık oluyorum arkadaş. Her nereye gidilse bana guvenip ben dilbilende kalirim geliyorum diyen adamlar da var.vize, final zamani kimseyi kabul etmiyorum ama baska zaman yok diyemiyorum dersem direk kotu oluyoruz. Siz ne diyorsunuz acaba boyle durumlarda onu ogrenmek istiyorum

Not: bekara karı bosamak kolay gelirmis. Lutfen benim durumumu yasamayanlar 'e acık acik soyle 'demesinler cunku gercekten soylenmiyo sonra kotu adam sen oluyosun.

e açık açık söyle

arkadaşım bak, tek başına yaşıyorsun yani bir şey olduğunda evde yanında kimse yok, tanımadığın etmediğin adamı nasıl eve alıyorsun böyle bir durumda? hadi sevmemeyi bırak adam hırlı mı hırsız mı katil mi böbrekçi mi nerden biliyorsun? bu kadarına da pes.

istemiyorsan söyle açık açık, neyden korkuyorsun? kötü olmaktan mı? ol kötü. ne olacak yani bana onu anlatır mısın? okulda "Dilbilen beni eve almadı ya .s.s" diye ağlayacak mı, herkese dedikodu mu yayacak? bırak yaysın, çok takmayın böyle şeyleri. üniversitede yeniysen şunu da belirteyim fakültedeki 500 kişinin en az 495'i hiç muhattap olmayacağın yavşak adamlardır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.