Şimdi Ara

İsveç Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yaşım 17 Teknik lisede okuyorum Elektrik-Elektronik bölümünde Leonardo Da Vinci projesi ile İsveç'e staj yapmaya gidicez Mayısın sonunda ve bir ay sürecek bu staj Nette araştırdım baya İsveç hakkında ama metal müzik gruplarından ve İçki fiyatlarının yüksek oluşundan başka pek de fazla bir bilgiye ulaşabilmiş değilim sizden isteğim daha önce İsveç'te yaşamış veya yaşıyor olanların oradaki günlük hayatla ilgili ve herhangi bir yerde Elektrik-Elektronik hakkında staj yapmış olanlardan Tavsiye istiyorum

• Bende teknik lise elektrik-elektronik bölümündeyim son senedeyiz bizi hiç götürmediler
  • ben 3. sınıftayım son sene değilki tüm okullarda olmuyo ve olsa bile her bölümün en çalışkan 2-3 öğrencisinin gönderiyorlar
  • Koca konu dışında kimse İsveç hakkında birşey bilmiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReVolTeC

Arkadaşlar Yaşım 17 Teknik lisede okuyorum Elektrik-Elektronik bölümünde Leonardo Da Vinci projesi ile İsveç'e staj yapmaya gidicez Mayısın sonunda ve bir ay sürecek bu staj Nette araştırdım baya İsveç hakkında ama metal müzik gruplarından ve İçki fiyatlarının yüksek oluşundan başka pek de fazla bir bilgiye ulaşabilmiş değilim sizden isteğim daha önce İsveç'te yaşamış veya yaşıyor olanların oradaki günlük hayatla ilgili ve herhangi bir yerde Elektrik-Elektronik hakkında staj yapmış olanlardan Tavsiye istiyorum

Bu ne oluyoğr?_
  • İsveç deyince aklıma bir tek IKEA geliyor. Bol bol somon, karides, isveç köftesi yersiniz artık. Bu arada nedir bu Da Vinci projesi????
  • İsveç.
    Medeniyet,Volvo,Ikea,Sarışın mükemmel fizikli hatunlar.
    İsveç mükemmel bir diyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: octavianus

İsveç.
    Medeniyet,Volvo,Ikea,Sarışın mükemmel fizikli hatunlar.
    İsveç mükemmel bir diyar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.