Bildirim
İşyerimdeki yazı ( iddia icerir yazim kurallarindan anlayan gelsin )
Razer Kitsune - PS5 ve PC için optik tüm düğmeli arcade kontrol cihazı (4 hassas hareket tuşlu düzen, düz doğrusal optik anahtarlar, ince, taşınabilir gövde) Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8MRB3XK?tag=winfluenced-32967-21
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
İşyerimdeki yazı ( iddia icerir yazim kurallarindan anlayan gelsin )
(En Son Oy Tarihi: 8.2.2015)
Giriş
-
Sondaki gülücük gibi görünüyor. -
burdaki "de" bağlaç, bu yüzden ayrı yazılmalı,
bulunma hal eki olan "-de" olsaydı birleşik yazılmalıydı. -
ss gözükmüyor link koyar mısın -
Belki şey anlamında demiştir. Hani iş sende artık çöp atma bi zahmet o kadar yazdık anladın sen onu sende o atma artık hadi
Gibi -
Bitişik yazılırquote:
Orijinalden alıntı: lowint
ss gözükmüyor link koyar mısın -
Ayri. -
Ayrı yazılır. -
hiç yazılmaz -
Üniversite sınavına çalışan biri olarak söylüyorum cümlede yüklem ve özne uyuşmazlığından kaynaklanan anlatım bozukluğu var.
DOĞRUSU
+Yere çöp atma, sen de.
veya
+Yere çöp atmayınız, siz de.
Bağlaç olduğu için -de ayrı yazılır.
bence böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 8 Şubat 2015; 19:18:28 > -
Ayri yazilir. cumleden cikarinca anlami degismiyorsa ayridir. Sen de atma. Sen atma. Kitabim sende kalmis. Kitabim sen kalmis. Ilki ayri ikincisi bitisik yazilir. -
Burda de ayrı yazılır -
Ayrı yazılacak.Sonda yazan sendenin mantıksızlığı da ayr bir olay zaten -
Up daha fazla oy lazim -
quote:
Orijinalden alıntı: Hols
Up daha fazla oy lazim
benim mesaji yukarda goruyorsun hocam onu gosterin zaten yeter :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ...DeAtH...
uni sinavina calisan biri olarak soyluyorum. cumlede anlatim bozuklugi var. sirali bagli cumle. yuklem ile ozne uyusmazligi var. sende atmayiniz oluyor ve bu yuzden yanlis. dogrusu: yere cop atma, sen de. olacak veya; yere cop atmayiniz, siz de.
bence boyle
Iyi sallamış arkadaş :) -
Müdür müdür olmuşta adam olamamış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Richie Rich
quote:
uni sinavina calisan biri olarak soyluyorum. cumlede anlatim bozuklugi var. sirali bagli cumle. yuklem ile ozne uyusmazligi var. sende atmayiniz oluyor ve bu yuzden yanlis. dogrusu: yere cop atma, sen de. olacak veya; yere cop atmayiniz, siz de.
bence boyle
Iyi sallamış arkadaş :)
benim bildigim boyle. yanlis ise duzeltin ogrenelim -
quote:
quote:
bence boyle
arkadaş yazdığı doğru kardeş yoksa yazıdan şöyle bir anlam çıkıyor "yere çöp atmayınız , sende atmayınız" bu tamamen Türkçe'yle alakasız bir şey oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Okitov
quote:
quote:
bence boyle
arkadaş yazdığı doğru kardeş yoksa yazıdan şöyle bir anlam çıkıyor "yere çöp atmayınız , sende atmayınız" bu tamamen Türkçe'yle alakasız bir şey oluyor.
Buradaki sende bir dernek ismi o yüzden.. Fotoyu koyan arkadaş sendika derneğinde çalışıyor
Benzer içerikler
- 4. sınıfta erasmus yapılır mı
- balıktan sonra dondurma yenir mi
- alba yağı zararlı mı
- hamam böceği yatağa çıkar mı
- milf olgun
- kasım indirimleri ne zaman
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X