Şimdi Ara

İtem Statlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda aradım ama bulamadım,gözümden kaçtıysada biri link verirse sevinirim. Bu itemlerdeki Mavi yazılı ek özellikler varya "Steady,Immortal...vb." bunların açıklamalarını nerde bulabilirim. yani mesela Steady ne işe yarıyor veya Immortal ne işe yarıyor gibi... Teşekkürler

Bir diğer sorumda bazı kişilerin char ss lerinde expand'ları(inventory gibi olan) daha genişe benim expand 11 slot luk mu ne ama bazıların expand'ları inventory gibi bissürü slotları var bu nasıl arttırılıor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arminas_AR -- 4 Aralık 2006; 23:34:48 >

• ınventory artırmak için takıcılara gidebirsin onlar o görevi veriyo
  • birden çok kez yapılıyormu o görev? ben birkere yapabildim.. Şu Jangan'daki herbalist'in yanındaki kızcağız dimi ?=)
  • evt o kız bi de dw de de var :D her şehirde ki takıcılar yani ama dw deki kaç lvl de alınıyodu unuttum:D
  • dw deki inventory genişletme görevi level 30 da, ikinci inventory genişletme görevi. üçüncüsü level kaçta bende bilmiyorum ama level 39 a kadar olmadığını söyleyebilirim en azından
  • 10
    30
    60
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arminas_AR

Forumda aradım ama bulamadım,gözümden kaçtıysada biri link verirse sevinirim. Bu itemlerdeki Mavi yazılı ek özellikler varya "Steady,Immortal...vb." bunların açıklamalarını nerde bulabilirim. yani mesela Steady ne işe yarıyor veya Immortal ne işe yarıyor gibi... Teşekkürler

Bir diğer sorumda bazı kişilerin char ss lerinde expand'ları(inventory gibi olan) daha genişe benim expand 11 slot luk mu ne ama bazıların expand'ları inventory gibi bissürü slotları var bu nasıl arttırılıor?

Steady = + basarken veya stone basarken asimile sonucu durabilitenin düşmesini engellemek amacıyla kullanılıyor.
    Immortal = + basarken (özellikle +4 ten sonra) item/weapon 'in yanmasını önlemek için sağlamlaştırmak amacıyla kullanılıyor.

Steady stone basmak için tableti mevcut fakat immortal ve astral item mall dan satın alınarak basılıyor. birde bunlar gibi lucky stone' side var up şansını artırmak amacıyla kullanılır ama bu hem item mall dan alınabilmekte hemde şansa item kırma esnasında düşebilmektedir. Genelde sos larda kullanılır, düşme şansı çok az olduğundan fiyatı diğer stone lere göre çok daha pahalıdır.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Keyifli oyunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxKARABASANxx

quote:

Orjinalden alıntı: Arminas_AR

Forumda aradım ama bulamadım,gözümden kaçtıysada biri link verirse sevinirim. Bu itemlerdeki Mavi yazılı ek özellikler varya "Steady,Immortal...vb." bunların açıklamalarını nerde bulabilirim. yani mesela Steady ne işe yarıyor veya Immortal ne işe yarıyor gibi... Teşekkürler

Steady = + basarken veya stone basarken asimile sonucu durabilitenin düşmesini engellemek amacıyla kullanılıyor.
    Immortal = + basarken (özellikle +4 ten sonra) item/weapon 'in yanmasını önlemek için sağlamlaştırmak amacıyla kullanılıyor.

Steady stone basmak için tableti mevcut fakat immortal ve astral item mall dan satın alınarak basılıyor. birde bunlar gibi lucky stone' side var up şansını artırmak amacıyla kullanılır ama bu hem item mall dan alınabilmekte hemde şansa item kırma esnasında düşebilmektedir. Genelde sos larda kullanılır, düşme şansı çok az olduğundan fiyatı diğer stone lere göre çok daha pahalıdır.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Keyifli oyunlar.

peki immortal stone yi nereden bula bilirim _?

• xxKARABASANxx, bworz, shadylotd, zeki_pekoz91 ayrı ayrı yardımlarınız için teşekkür ederim..
  • kardes immortal o işi yapmaz.immortal itemin hepten yok olmasını önler!astral denen tas itemin +4 den asagı düsmesini engeller.
  • kardes sana link verem

http://www.dikmen.org/index.php?option=com_content&task=view&id=7&Itemid=27

buda terimler sozlugu istediğin buun kelimeler burdadır (oyundaki kelimeler)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eufa_2000

kardes sana link verem

http://www.dikmen.org/index.php?option=com_content&task=view&id=7&Itemid=27

buda terimler sozlugu istediğin buun kelimeler burdadır (oyundaki kelimeler)

yani tam süper oldu saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.