Şimdi Ara

İthalatçı garanti VoLTE sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung a40 kullanıyorum. Türk Telekom ve Vodafone cihaza VoLTE desteği verirken Türkcell cihaz sistemimizde yok diyor. Sisteme tanıtamıyolar mı yani? Güzelce hazırlanıp aramak istiyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Musterinin cihazi VoLTE desteklememektedir ya da cihaz VoLTE servisi icin Turkcell sebekesince desteklenmemektedir.

Aldığım hata.

• Aynı durumu ben de yaşadım, cihazım VoLTE destekli idi ancak Turkcell'de aktif etmeye çalışınca uyumlu değil, desteklenmemekte hatasıni alıyordum.

Sorunu şu şekilde çözdüm, hattı VoLTE destekli(Turkcell'de uyumlu görünen) başka bir cihaza takıp 2222'ye HDSES yazıp sms gönderdim. VoLTE'nin aktif olduğundan emin olduktan sonra tekrar hattı uyumsuz hatası aldığım cihaza taktım ve VoLTE o cihazda da çalışmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 21 Eylül 2019; 1:7:37 >
  • Teşekkürler deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Teşekkürler deneyeceğim
    Denediniz mi acaba, bende Turkcell kullanıyorum ne volte ne vowifi çalışıyor. Telefon volte listesinde yok diye bir hata alıyorum.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    Etrafından destekleyen cihaz varsa tak dene olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Etrafından destekleyen cihaz varsa tak dene olması lazım
    Hanimin a6plus telefonda denedim olmadi ne yazik ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    GM 4G Şebeke Sorunu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir TR garantili bir de Delta Garantili paralel Mate 20 Lite var. Var olanı açtım web den hemen aktiflendi (eskiden açamıyordum yılbaşından beri 3 4 aydır da denemiyordum) paralel olanda hata aldım arkadaştaki gibi ancak paralelin bulunduğu lokasyon gerçekten desteklemiyor mu emin değilim 4.5G sinyal aldığı oluyor ancak köy yerinde. Cihaz burada İstanbul da iken de aklıma gelmedi açıkcası :)
  • olması lazım müşteri hizmetleri ile görüşün samsung a6 + destekliyor
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Mh aramadim hic bu sefer denerim ama ilginc olan volte/vowifi menusu hic gelmiyor bile kendi telefonumda calisiyor onda olmuyor biraz kurcalayim bakalim sonuc ne olacak

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Xiaomi mi 8 aynı sorunu yaşadım hocam ama bi kod girince volte seçeneği açıldı. Bana Tt volte desteklemiyor dedi ama şu an volteli konuşuuorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

Xiaomi mi 8 aynı sorunu yaşadım hocam ama bi kod girince volte seçeneği açıldı. Bana Tt volte desteklemiyor dedi ama şu an volteli konuşuuorum.
    kod nedir?
  • thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    *#*#86583#*#*

Ama her telefonda hatta her modelde farklı olma ihtimali de var. Siz arama motoruna marka model volte kodu yazın çkkar belki

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

olması lazım müşteri hizmetleri ile görüşün samsung a6 + destekliyor
    Hocam sonuc olumsuz kendi volte acik olan hattimi taktim volte menusu hic bir sekilde gelmiyor sanirim telefon bolge kodlariyla ilgili bir durum cozemedim.Onerisi olan var mi acaba telefon a6 plus cift hatli ve pakistan hindistan bolge kodlu.

• A6 FORUMUNA bak gizli kodlar ile o zaman etkinleştirecek siniz
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• Evet hocam faturalı ama aynı zamanda tt uygulamasından volteyi de açtım

• Hattımı iPhone 6 cihazına takıp sma gönderdim ve anında volte, wifi araması açıldı. Geri cihazıma taktım ve üstte hemen volte işareti belirdi. Arama yaparken 4g üzerinden yaptı. 3g ye düşmedi. Yani taktik yarıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.