Şimdi Ara

İtiş Çekiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım spor yapmaya başladın mı? Dedi ben de evet başladım 2 ay oldu 3. Aya geçtim dedim iyi dedi nasıl program yapıyorsun itiş çekiş yoksa diğeri mi dedi ben de diğeri dedim ( diğerinden kastımız göğüs-ön kol / omuz-arka kol...) sonrasında dedim ki ama şu 3. ay bitince itiş çekişe geçmeyi düşünüyorum dedim dedi haftada kaç gün gidiyorsun dedim ben 3 gün gidiyorum tüm bölgeleri çalışmış oluyorum sonra dinleniyorum dedim dedi itiş çekiş yaparsan kasa binen yük fazla olur kendine bazı günler belirle öyle dinlen dedi ben de şöyle düşündüm şimdi itiş çekiş yaparsam daha çok yorulucağım o zaman 3 gün gidip 2 gün gitmem diye düşündüm sizce böyle mi yapayım yoksa 3 gün gidip 1 gün gitmemeye devam mı edeyim? Ne diyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• güray hocanın 5 günlük hipertrofi vardı hocam gögüs arka kol omuz/ sırt ön kol/ bacak sonra tekrar başa push pull legs toplam 5 gün haftada 1 gün bacak
    edit: bu programla çok güzel geliştim tabi agırlıklar kiişiye göre degişir zorlanmak lazım biraz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyuyakaldım -- 23 Ocak 2023; 8:42:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyuyakaldım U kullanıcısına yanıt
    Benim arkadas da oyle yapiyor aslinda biraz arastirsam iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat çekiş sorunu
    16 yıl önce açıldı
    yokuşta çekiş nasıl ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.