Şimdi Ara

İTO BURSU ALANLAR VEYA BU [b]BURS HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR Bİ ZAHMET BAKSIN...[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana İTO'dan burs çıktı. Bugün bursu almaya gittiğimde bi anlaşma imzalattılar. Başka bir kurumdan burs veya kredi aldığım tespit edilmesi halinde, bana o zamana kadar vakıfça ödenmiş tüm bursları faiziyle birlikte geri ödeyeceğimi ve okuluma bildirilmek üzere yapılacak cezai işlemi kabul ettiğime dair bi taahhütname.

Yanımda bir belge eksik olduğundan ödemeyi daha sonra yapacaklarını söylediler ve taahhütnameyi geri verdiler.

Şimdi sorum şu. Ben başka yerlerden de burs alıyorum. Ayrıca öğrenim kredisi de var. Gerçekten bu kadar ayrıntılı bir araştırma yapıyorlar mı? Bu işin gerçek boyutu nedir? Özellikle eski bursiyerlerden acil yanıt bekliyorum...

Not : Yaklaşık olarak ne kadar verdiklerini de söylerseniz iyi olur...

Şimdiden teşekkürler...

• up..
  • Hiç kimse mi almıyo abi İTO'dan ya...
  • arkadasım banada bu snee ıto bursu cıktı ve bende baska yerden burs alıyorum yazıdklarını gorunce korktum acıkcası bana yardımcı olablırımısn sen alıyomsun şimdi itodan burs ve bır sorun olustmu??
  • banada burs cıktı bugun gıttım aldım bende baska yerden alıyorum banada ımzalattılar allah korusun bısey olmasın yaa 1000 tl verıyolar ayda 200 er lıra napıcaz yaa bısey duyarsanız paylasın
  • lan nasıl şans var sizde maddi durumumuz berbat hiç bi yerden burs bulamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.