Direkt tüketici haklarına ettiğim şikayetin resmini atıyorum.Siz siz olun 3 kuruş daha az vereceğim diye saçma sapan yerlerden alışveriş yapmayın. |
Bildirim
Direkt tüketici haklarına ettiğim şikayetin resmini atıyorum.Siz siz olun 3 kuruş daha az vereceğim diye saçma sapan yerlerden alışveriş yapmayın. |
Beyefendi zaten değiştirmeyeceğiz ya da para vermeyeceğiz diyemezler öyle bir hakları yok. Gerekirse haciz başlatırım Yine hakkımı alırım. Problem para iadesinin bir aydır yapılmaması, problem ellerinde bir üst model olduğu halde 1 aydır bana üst modeli göndermemiş olmaları, yani Özellikle itopya çalışanı ya da fanatiği değilseniz böyle bişey yazamazsınız. Ben Üstüme düşeni yaptım olabildiği kadar insanı bu saçma firmadan uzak tutmak için çaba sarf edeceğim. Üç kuruş para için ya da bir saçma ürün için kendi marka değerlerini bu kadar değersiz hale getiren vizyonsuz insanlardan alışveriş yapmayın. Yaptırmayın.
|
aman ne büyük rezillik.Sanki değiştirmeyeceğiz veya paranı vermeyeceğiz demişler. |
bana aynısı yaptılar. aoc un değişim verdiği monitoru yenisini göndermiyorlar suan piyasa değeri 6k ürün için 2.5k para iadesi yaptılar zorla. eminim ki değişim monitorunu alıp satıcaklar |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 13 Temmuz 2023; 1:34:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
suan itopyayı arıyorum 2 saattir bekletiyorlar bilerek. mutlaka uzak durun itopyadan. adamlar monitorume el koydu |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 19 Temmuz 2023; 23:9:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hiç bir şey almayın bu firmadan. uzak durun. aylardır monitorsuzum bunlar yüzünden. |
Nereden almak lazım? incehesap iyi midir? |
Ohaaaa yalan beyanda mı bulunuyorlar o kadar da salakça bir şey yapmazlar... |
YUH ! ! ! |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 18 Ağustos 2023; 15:30:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |