Şimdi Ara

İtopya'dan hazır sistem alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar itopya'nın sitesinden hazır sistem alan var mı? Site güvenilir mi? Parçaları v.s 2.el koyma gibi bir durum var mı? Kargoya kaç günde veriyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• itopya senelerdir bu işi yapan bir şirket. Çok eski bir bilgisayarcıdır. Güvenebilirsiniz. Ürünün arkasında da dururlar.
  • Normal şartlar ''böyle sitelerden almayın, kendiniz toplayın daha ucuza gelir'' diyorum fakat geçen bir arkadaş daha hazır kasa alacam nasıl bir baksana diye mesaj atmıştı. Sistemde ki parçaları internet üzerinden en ucuzdan dahi tek tek topladığım zaman itopya'da ki fiyatdan daha pahalıya gelmişti

Her sistemde böyle olmayabilir ama şaşırtıcı gerçekten.
  • yeğenim için itopyadaki 1800 lük sistemi aldım 10 gün gibi bir süre oldu bir sıkıntı yok.
  • Sistemimi itopyadan topladım. Çok ilgili ve müşterinin yüzünü güldürmeye çalışan bir firma. Müşteri memnuniyetine oynayarak gelişmeye çalışıyor.
  • konun kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam.
    yanlış anlama ama acaba daha kaç konuya videonun kanalının reklamı için aynı mesajı kopyala yapıştır yapacaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

yanlış anlama ama acaba daha kaç konuya videonun kanalının reklamı için aynı mesajı kopyala yapıştır yapacaksın ?

amacım kesinlikle kanal reklamı değil kanal reklamı olsa insanları bilgilendirici video çekme zahmetine girmezdim insanların gidip bilinmedik abuk subuk yerlerden fazla para verip ürünlerin alınmasını engelleyene kadar
    profilindeki son 17 mesajın

düşük bütçeli performanslı sistem toplama rehberi

https://www.youtube.com/watch?v=jk3O-M54Bzo

gerekli açıklamalar video içerisinde mevcuttur

bu şekilde.

hala reklam yapmadığını idda ediyosun.

peki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.