Şimdi Ara

İtopya Msi Ürünlerinde İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.623
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.itopya.com/msi/kampanyalar/

Msi markasına özel kampanya varmış. Belki işe yarar fırsatlar vardır. Bir bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.itopya.com/msi-gf65-thin-9sexr-232xtr-i5-9300h-8gb-ddr4-rtx2060-gddr6-6gb-512gb-ssd-156-fhd-dos-notebook/

8199 du, 9 tane vardı aldık, 3 tane kalınca 8299 yapmışlar fiyatı interesting....

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

https://www.itopya.com/msi-gf65-thin-9sexr-232xtr-i5-9300h-8gb-ddr4-rtx2060-gddr6-6gb-512gb-ssd-156-fhd-dos-notebook/

8199 du, 9 tane vardı aldık, 3 tane kalınca 8299 yapmışlar fiyatı interesting....
    Eğer dediğiniz gibiyse bu fırsatçığı kovalayan adamdan mal almam bro

• Muhatap bulunamayan bir site urun 1 gunde de gelebilir 1 ayda da , bozuk cikip geri de alabilir almayadabilir, alirsin bahtina ne cikarsa yani...

• Olum bu site cidden şark kurnazi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Laptopu almayı düşünüyorum arkadaşalar. Siteyle ilgili problem yaşar mıyım?
  • indirim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTOPYA İndirim MASALI
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Şark mı garp mı bilmem de ben aldığıma bakarım 8199 dan msi ı aldık 1 gün sonra ulaşmış kuzene(cuma sipariş geçildi hafta sonu sokağa çıkma yasağı vardı pazartesi evde bulamamışlar salı günü teslim alınmış laptop, sanıyorum sıkıntısı yok) o laptopun dip fiyatıydı 8199, gitti gidiyor 8400den sattı daha önceleri dolar henüz 6 iken,dolar arttığı halde(6.7) daha ucuza o laptopu aldık.Asla hiçbir sitede bu fiyata düşmedi.Bu laptop özelinde düşünmeyi bırakın o özelliklerde rtx2060 i5 120hz 8200e makine yok sanıyorum.Şimdi itopyaya geçmişinden ötürü bok mu atmak lazım fırsat için teşekkür mü etmek lazım? Bu sizlerin yorumunuza kalmış.Ben aldığıma bakarım...

Edit büdüt: Laptop şuan itopyada 10.9k gözüküyor, en ucuz hb de 8877 tl gözüküyor, hbden sonra en ucuz satan ince hesap 10.7k istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 16 Nisan 2020; 18:41:26 >

• 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Ben de insanların tecrübelerine.ben işimi şansa bırakmam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

Şark mı garp mı bilmem de ben aldığıma bakarım 8199 dan msi ı aldık 1 gün sonra ulaşmış kuzene(cuma sipariş geçildi hafta sonu sokağa çıkma yasağı vardı pazartesi evde bulamamışlar salı günü teslim alınmış laptop, sanıyorum sıkıntısı yok) o laptopun dip fiyatıydı 8199, gitti gidiyor 8400den sattı daha önceleri dolar henüz 6 iken,dolar arttığı halde(6.7) daha ucuza o laptopu aldık.Asla hiçbir sitede bu fiyata düşmedi.Bu laptop özelinde düşünmeyi bırakın o özelliklerde rtx2060 i5 120hz 8200e makine yok sanıyorum.Şimdi itopyaya geçmişinden ötürü bok mu atmak lazım fırsat için teşekkür mü etmek lazım? Bu sizlerin yorumunuza kalmış.Ben aldığıma bakarım...

Edit büdüt: Laptop şuan itopyada 10.9k gözüküyor, en ucuz hb de 8877 tl gözüküyor, hbden sonra en ucuz satan ince hesap 10.7k istiyor
    Oncelikle hayirli olsun laptopunuz cok guzel bir cihaz , itopyada 12 taksit almak isteyince 9bine geliyordu sabah hepsiburada 12 taksite cogu banka kartina pesin fiyatti yabi 8700du ben aldim sonra iptal ettim ordan biliyorum, yani hepsiburada taksit avantajila daha ondeydi benim gozumde...

• GK30 Combo 470 tl olmuş vay be. Hafta sonu indirimlerini kovalayın iyi şeyler çıkıyor incehesaba bakarken herkes ben itopya'ya bakıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.