Şimdi Ara

İtopya Rezilliği GÜNCELLENDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
15.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahahahahah hocam. Yolları açık olsun. Alışveriş yapanlarında Allah yar ve yardımcısı olsun. Umarım sıkıntısız bir şekilde yaparlar.
  • Ben bunların sponsoru olduğu bir Youtuber bozuntusunun(Donanım Arşivi)facebook grubunda bunları eleştirdim diye dakikasında banladılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayıncılara beleş en top ürünler ama halkın adamının hem parasına çörekleniyorsun hemde ürünü yollamakta bahane üretiyorsun güzel şirket politikası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakında ben de itopya'yı nasıl icraya verdim başlıklı bir konu açmayı planlıyorum
  • firmalarda para yok para senin benim paramı alıp ondan sonra sipariş geçiyorlar müşterilere kimse elindeki nakiti harcamak istemiyor bekliyorlar müşteri sipariş versin ondan sonra sizin paranızla iş yapıyorlar hala anlamadınızmı onlardan ben abime doğum günü hediyesi olarak mouse pad almıştım corsair marka 1 haftada zor yoladılar kaç defa aradım çingeneden mal alsan bukadar mağdur olmasın neymiş itopya
  • Monitör alacaktım vazgeçtim
  • Up

• Uyurgezzer kullanıcısına yanıt
    Yav adamlar sana yapacağı güzelligi yapmışlar konuyu ediyleyip hala daha buradan almak manytıklımj bilmiyorum falan diyosun. Senin gibilere aslında hiç göndermemeleri lazım bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekirin

Yav adamlar sana yapacağı güzelligi yapmışlar konuyu ediyleyip hala daha buradan almak manytıklımj bilmiyorum falan diyosun. Senin gibilere aslında hiç göndermemeleri lazım bence.
    Aynen reis asmak lazım benim gibilerini direk hatta az dedin. Mağdur olup hakkımızı arayıp ardından özür niyetine bir şey yaptılar bende olayları açıklıkla yazdım. Verdikleri psu yüzünden onları burada allayıp ballasaydım ben kendimden utanırdım. Bir güzellik yaptılar diye bütün kötü yanlarını unutabiliyorsan buyur git oradan alışveriş yap. Ben dikkatli olmalarını söyledim. Hala da söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birazdan konu tamamen ortadan kaldırır. ****endyol, saç ekim, melike bey ,n11 samsung reklam çöplüğüne döndü.
  • Arkadaşlar bunu hala anlayamamanızı anlamıyorum, İtopya'nın sattığı ürünler kendisinin değil. Kasa satışında bile test yapıyoruz vb yüzünden size geç kargolanıyor denmesi hikaye. Tamamen satıcılarla iş ortaklığı yapıp reklamı üstleniyor özellikle AMD'yi bu şekilde sattı ve satabiliyor. AMD destek sağlamasaydı çoktan batmıştı. Ürünler sipariş geldikçe iş ortaklarına iletiliyor onlar İtopya'ya gönderiyor ve haliyle geç kargolanıyor. Doğrudan stoklarında bulunan ürünler çok kısıtlı, benim gördüğüm Corsair ürünlerini stoklarında tutabiliyorlar. O da olmasa hepten patates olur zaten.
  • Tek işleri ücreti karşılığında ürünleri size ulaştırmak olan ve bunu da yapamayan firmalar var ve bunu da beceremiyorlarsa kapatıp gitsinler o zaman. Sağa sola şikayet etmeden olmayacak mı bu işler.
  • Siz yine iyisiniz bana kullanılmış ürün gönderip, savunma yapıp, sonunda kabul edip, iade almadan olayı kapatmaya çalıştılar, sağlık sorunlarından üstüne de gidemedim. Üründe bambaşka yerde ama haftaya gideceğim oraya, fotolarını çekip bende konu açacağım. Özge ile Fatih adında iki kurnaz var bu firmada, üstün zekalılar; biri hukukçu filan detayları konu açtığımda yazarım.
  • Arkadaşlar çokta abartmayın. Diğer alışveriş sitelerinde de sıkıntılar oluyor. N11 ve Hepsiburada gibi mağazalarda başka satıcılara aracılık yapıyorlar. Bu sitelerin birisinde yorumlarda okumuştum. Size gelen ürünü iade gönderiyorsunuz ama satıcı "inceleme sonucunda ürün arızalı olarak gönderilmiş" diyerek iade almıyor.
  • Uyurgezzer kullanıcısına yanıt
    helal olsun hocam. o kadar çaba sarfediyorsun ulaşamıyorsun seni oyalıyorlar. aslında problemini çözmeyecekler ama kamuoyu oluşturdun diye yardımcı oluyorlar.
  • Şahsen ben hiç bir sıkıntı yaşamadım 4 5 siparişimde. Yalnız devamlı süren şikayetler ve ısrarla almaya devam ettikleri kargo ücreti yüzünden baya bir soğudum. Kolay kolay alışveriş yapmam artık.
  • Senin yaşadığın sorun diğer şikayetler ve saçma şekilde hatalı üründe kargo parasının müşteriden kesilmesini gördükten sonra buradan kesinlikle alışveriş yapmayacağım. Oyun bilgisayarı alacaktım çok iyi oldu bunu görmem.

Böyle konular gerçekten çok gerekli, ne kadar boş firma varsa reklamlar sayesinde iyi sayılıyor.
  • Önce kötüleyip, sonra pahalı ürünü alınca her şey güllük gülistanlık oldu :)

Bayılıyorum buraya, ağlama duvarını geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signear

helal olsun hocam. o kadar çaba sarfediyorsun ulaşamıyorsun seni oyalıyorlar. aslında problemini çözmeyecekler ama kamuoyu oluşturdun diye yardımcı oluyorlar.
    Bu tarz olaylarda gerek sosyal medya gerek bu tarz forumlardan sesimizi duyurmadıkça kimse doğru dürüst ne ilgileniyor ne de hakkımızı alabiliyoruz. Hakkımızı sonuna kadar aramalıyız. Çünkü biz sustukça onlar kendilerini düzeltmeyecek.

• Her şeyin güllük gülüstanlık bi durumu yok. Başımdan geçen olayları anlattım yorum size kalmış.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.