Şimdi Ara

İtopya Rezilliği GÜNCELLENDİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
15.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İptal eder başka yerden alırsam zam geldi 450 lira kaçıyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kargoya verilecek dendi bir şekilde ulaştım 45 dakika bekledim . Saat 14:25 bakalım verecekler mi kargoya

• ben bunların patladığını kara cuma muhabbetinden önce anlamıştım. yaklaşık iki aydır buradan ürün almayın dolandırılırsınız diye her yere yazmaktan ben bıktım millet ısrarla alışverişten bıkmadı.

msi x570 gaming edge wifi satarken itopya linki verip ilanı baltaladılar oraya da yazdım daha ucuz ama ürün gelmeyecek, itopya göndermez diye.

sattım alan arkadaş sistemi kurup whatsappdan resim atmış teşekkür ediyor.

Anlayana davul zurna az, anlamayana 1 kamyon ekmek az ( sonunu ben uydurdum )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ellerinde olmayan ürünleri stok gösteridklerini düşünmeye başladım. 2 sipiarişi iptal ettim 10 gün sipariş süresi mi olur 1 hafta paket mi hazırlanır?
  • hocam ilk mesajı okursanız. tam olarak bana yaptıkları oydu

• Allah belalarını versin ürünler eksik geldi müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum

• Evet konuyla ilgili son mesajım - 11 gün sonunda tüm ürünler geldi bir sürü uğraş içerisinde asla ve asla bulaşmayın arkadaşlar

• Benim de tanidigim biri 2 haftaya yakin bekledi topladigi sistem icin..alternatif incehesap, teknobiyotik olabilir hizli ve guvenilir bu firmalar..gecmis olsun herkese..
  • n11 bile güvenilir değil bence. en güzeli gittigidiyor yada vatan. birçok firma web sitelerinde sattığı ürünleri aynı zamanda gittigidiyor üzerinden de satıyor. yada gidin 3-5 fazla verin vatandan alın.

• #2020011621221734 ürünüm 10 gündür kargoya verilmedi yardımcı olursanız sevinirim

• Tayfun yusuf T kullanıcısına yanıt
    ilk mesajda itopya linki bıraktım. oradan forum yetkilisine ulaşıp ona iletebilirsiniz.

• Bende bugün konu açtım yaşadığım rezilliği ekliyim buraya okusun insanlar

https://forum.donanimhaber.com/itopya-mi-bir-daha-asla--141831293#141831655

• Tesadüfen denk geldi

İtopya Rezilliği GÜNCELLENDİ
  • burdan ürün satmaya çalışırken insanlar yok orda bole burda soyle diyen arkdaşlara güzel bir örnek olcağını düşünmekteyim demek geliyor içimden ama malesef olmaz yine gidip alış veriş yaparlar :)

• Bu kadar ayyuka çıkmış yerden hala bilip de alanı arkadaşlıktan çıkarır, aile bireyi ise evden kovardım.
  • Sipariş vereli 9 gün oldu. Ürün hala hazırlanamadı. Sipariş vermeden önce araştırsaydım, kesinlikle vermezdim.
  • Bende sistem parçalarına İtopya'dan bakıyordum bu konuları görünce artık o siteye uğramam
  • Bayram öncesi 2 parça ürün sipariş vermiştim. Bugün aldığım ürünlerden sadece bir tanesi elime geçince önce kargo firması çalışanına 2 farklı ürünümün olduğunu diğerinin nerede olduğunu sordum. Tek parça ürün geldiğini belirttiler. Öyle olunca ben de müşteri hizmetlerini aradım ve durumu sordum. Onlar da 2 ürünün birlikte kargoya iletildiğini söyledi. Şimdi gel de çık işin içinden...

Yetkili biri varsa benimle iletişime geçmelerini rica ediyorum.

Düzeltme: Sorun itopya'dan değil, UPS Kargodan kaynaklı çıktı. aldığım ürünleri dağıtıma çıkartırken aynı daireye iki ürün geldiğini fark etmeyip, kendilerinde kalan kargoyu da sorguladığımda fark etmemelerinden kaynaklanmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_ergun -- 12 Ağustos 2020; 22:16:12 >
  • ozan_ergun O kullanıcısına yanıt
    hocam ilk mesaja itopya konusunun linkini bırakmıştım oradan ulaşabilirsiniz.
  • Vallahi bende mouse aldım geçen hafta almadan önce şikayetvar’a falan hiç girip bakmadım siparişi verdikten sonra aklıma geldi yorumları okuyunca mahvolduk 1 ayda gelmez dedim bayrama rağmen ilk iş gününde kargoya verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 11 Ağustos 2020; 3:14:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.