Şimdi Ara

İtopya Rezilliği GÜNCELLENDİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
15.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene önce sipariş ettiğim ekran kartını 1 haftada getiremedikleri için iptal etmiştim.en iyisi gidip kendin almak ama öyle de istediğin ürünü her mağazada bulamıyorsun
  • Herkez bir şekilde sorun yaşıyor bazen birazda şans.Şikayet var. coma giriyosun bütün firmalardan şikayet var mesela olmayan firma yok benim bildiğim bazen denk geliyor böyle olaylar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Kusursuz yok hocam ama bu tarz olayların yaşanmamasını en aza indirmek ve müşteriyle ilgilenmek asıl olay. Bana siparişin ikinci günü elimizde kalmamış şununla değiştirelim falan tarzı bir şekilde gelselerdi bu konu bu kadar büyümezdi. Ben kendim zorlaya zorlaya bir şeyler yaptığım için sıkıntı oldu.

• hayret konuyu yönetim silmemiş,reklam ücretlerini aksattılar zaar.
  • Bazı yorumlarda her sitede sorun yaşanıyor diyor ancak Itopya da yaşanan sorunlar çok spesifik şeyler. Bu sorunlar 2019 yılında ortaya çıkmış, artış göstermiş sorun ve rezillikler ondan önceki yıllarda bu kadar fazla ve enteresan sorunlar ortada yok. Bu arkadaş parasını verdiği ürünü kovalamak zorunda mı? N11 ve hb gibi yerlerde 10 gün ürünün gönderilmemesi gibi bir ihtimal var mı da itopya ile kıyaslıyoruz? İptal edip paranı alabiliyorsun o mecralarda. Örneğin ben de itopya ile şu ana kadar kimsenin yaşamadığı büyük bir rezillik yaşadım ve süreci THH'ye aktardım bugün karara bağlanmış, yakında karar bana tebliğ edildiğinde yaşadığım saçmalıkları burada herkese aktaracağım ve diyeceksiniz ki vay be böyle rezillikler de varmış.
  • İtopya'da son zamanlarda çok fazla şikayet var. Bende 5-6 defa alışveriş yaptım. Arkadaşım direk hazır sistem aldı biz bir sorun yaşamadık açıkçası. Teslim süresi biraz uzun 4-5 günde geldi ama büyük bir sorun yaşamadık. Sanırım biz şanslıydık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar benim aslında geliştiriciler ile ilgili bir sıkıntım var fakat uygulama hiç erişilebilir olmadığı için ve çok fazla kahve için zar zor buraya geldim ve daha zar zor yazabiliyorum Normalde buraya yazmam amacım geliştirildi Ben Görme engelliyim ve uygun bir hesap oluşturdum ama uygulama erişilebilir olmadığı için doğru düzgün Konu bile açamıyorum ancak buraya yazıyorum Kusuruma bakmayın teknoburada uygulaması bundan daha erişilebilir ekran okuyucu ile kullandığımız zaman daha erişilebilir daha akıcı bir uygulama

• Uygulama hiç erişilebilir değil görme engelliyim ve ekran okuyucuyla kullanılmıyor ve kasıyorrr tekno burada bile daha iyi .

• Önce taşlama sonra güzelleme. Konu rezillik değil, reklam olmuş.

İtopyadan cacık olmaz.

50 dakika hatta bekleten, satış öncesi ve sonrası desteği sıfır olan, şuraya bir patlama olunca şapkayı kaldıran firma. İşi, gücü rek-lam!

• Mk vatandan alınca’da niye internetten almıyoruz diye linçe uğruyoruz. Güvenilirmiyim lan

• o konuya yazılan tüm sorunları sildiriyor arkadaş, oraya yazın başka yere açmayın diye o yüzden belirtmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç araştırmadan alışveriş yaptım 3.300 liralık ve 3 gün geçti hala kargo yok yorumları okudukca beynimden sular akıyor iptal etmemek için zor duruyorum

• masterloka kullanıcısına yanıt
    keşke biraz araştırıp sipariş verseydiniz hocam. Ama daha üç gün olmuş bir arayıp bilgi alın istersiniz. Yada forum yetkilisiyle iletişime geçin yardımcı olmaya çalışıyor.

• ben tanıdığım ve tanımadığım herkesi uzak durun diye uyarıyorum.

• 15 Aralık da anakart siparişi verdim. E evdeki anakartı da sattım haliyle 3 günde gelir düşüncesiyle ama sipariş vereli 4 gün olmasına karşın bir hareketlilik yok. Siparişiniz hazırlanıyor yazıyor sadece. 0850 2592696 arıyorum müşteri hizmetlerine bağlanmadan hattı düşürüyorlar. Resmen mağdur ettiler. Hayır göndermeyecekseniz bilgi verin iptal geçelim kardeşim. Bir daha itopya.com mu? Asla hayır. Bu kadar rezillik olmaz

• Sinerji ve inventus

• sinerji , qp , inventus bunlardan şaşmayın arkadaşlar , ben sinerjiye bilgisayar toplatmışım ayriyetten zaman zaman gaming ürünlerde aldım adamlarda hiç bir sorun yaşamadım ayriyetten telefonlarada sürekli bakıyorlar arada çok fark var denemenizi tavsiye ederim.
  • 5 gün geçti hala kargo yok hazirlaniyor şeklinde bekliyor kafayı yemek üzereyim

• masterloka kullanıcısına yanıt
    siparişi iptal edibiliyorsan bşka yerden alabilcek durum varsa iptal et gitisn.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.