Şimdi Ara

İtopya Rezilliği GÜNCELLENDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
15.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam.Allah sabırlar versin.Bu firma hakkındaki yorumları hiç okumadınız mı?Alışveriş yapacağınız en son site burası olmalıydı.

DH'de reklamları dönüyor diye millet güveniyor fakat işin özünü bilmiyorlar.DH sadece aldığı parayı biliyor.Gerisine karışmıyor maalesef.Paranız varsa sizde reklam verebilirsiniz.Umarım en kısa sürede sonuç alırsınız.
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Hocam ucuz diye kandım aldım. Bir daha tövbe.
  • ben direk Kendim gidip alacagım kargo falan bulastırmadan sıkıntı yaşar mıyım :D
  • ucuz etin yahnisi
  • Klayve ve mouse almıştım, Cumartesi sipariş geçtim Perşembe elime ulaştı. Kargoya vermeleri biraz zaman alıyor evet.
  • Bunlardan corsair k95 klavye aldım sanki sadaka veriyor gibi günlerce kargolamalarını bekledim.Yahu yıl olmuş 2019 elektronik ürün satıyorsun herkes aynı gün kargolamaya kasarken birbiriyle yarışırken bunlar 1 haftada yalvar yakar ürünü kargoya verdiler memnun kalmadım bir daha alışveriş yapmam.

Aklıma gelmişken yazayım dedim amerikanın newegg adlı sitesinden cuma günü 2 arkadaş ram sipariş ettik.Kargolama hızı normaldi pazartesi bir baktık ürün öğlen saatlerinde teslim oldu şok olduk amerikadan 2 günde istanbula teslim yapıyorlar bunlar lütfedip aynı şehre ürün yollayamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 19 Kasım 2019; 17:31:15 >
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Uğraşmazsanız pek bir şey yapmıyorlar. Müşteriyi memnun etmek için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtopyadan sıkıntımız yok. Yıllardır alışveriş yaparız. size denk gelmiş:) çözülmüş neticede. Bunlar ufak şeyler. hallolur.
  • sipariş verince ses atmesek 1 hafta paket hazıralnıyor modunda kalıcazğız. parayıda çekmişler. dayanamdım iptal ettim. Ne iptal onayi vs arayan soran ne mail ne msj. internetten satışı bırakması gerekn firma iller yeni şubeler açsınlar. Ürün gamları çok geniş diğer mğazalara ,her ürnün d elleidne olmadıklarını düşünüyorum. İncehesapta cpu soğutuuc iade ettim. Adamlar aradı sorun neydi vs. İade sürecini başlatıım haberdar edildim vs. İtopyayı duyurdum ilk alışveriş denememde pek hoş olmadı Telefonlar ulaştığınız iade sürecinde paketi açılan ürünlerin iade olamyacağını bahsediyor sekreter. Hakem heyetinde çalışan arkdaşlarım var. İadesi yapılamayan ürünler kopyalanmaıs muhtemel kitap, cd,gazete basın yayın ,yada krem vs kozmetik saplık vs ürünlerdir. Sekreter öyle anlatıyorki yani ben gpu aldım kutusunu biraz hor açarasm bandını sökersem aide kabul etmeyize getiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliOrmanlı0106 -- 20 Kasım 2019; 2:13:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Kendileri bilir. Buradaki konuyu başkaları da gorur. Bu konuyu gorende almaz oradan urun.umarim sorun cozulur
    başka konuda gördükleri halde almaya devam ediyorlar ama sonrasında gelip mağdurum konusu da açmadan edemiyorlar :)
    bunca zamanda düzelmedilerse ne diyelim ,bir firma kendi kötü reklamının yapılmasına neden olacak şeyleri yapmakta direniyorsa ?
  • İnventus>Hepsiburada=Sinerji=Teknobiyotik=İncehesap=Yukko>Vatan Computer ,ufak şeylerde n11 kullanıyorum. N11 altında dfs,tekra market, vs fen olmayan mağazalar var. İade süreçleri nasıl davrandıkları önemli.
  • Arkadaşımızında dediği gibi parayı Youtuberlara dağıttıkları için kendi işlerini yapamıyorlar demek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ordan sistem toplamayı düşünüyordum ama şu konuyu gördükten sonra vazgeçtim bir firma işi baştan düzgün temiz profesyonelce yapar öyle sonradan araya donanımhaber yetkilisi, teknoseyir yetkilisiyle falan olmaz bu işler
  • Youtuberlara reklam vericeklerine siparişlere odaklansalar keşke

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim kuzenime de aldığı hazır sistemde bozuk monitör verdiler sonra götürüp iade etmek istedik değiştirmediler ve kutuya koyarken geri yanlış demonteden ekrana zarar vermişler üstümüze kaldı ihale. Zar zor müdürüyle konuştuk çözdürdük değişim verdiler.

• İlk defa kart bilgisi girip bu siteden alışveriş yaptık kardeşim g102 aldı geçen indirimlerden yararlanip.cuma akşamı aldık salı öğlen geldi yani benim iaçımdan ne kargo sorunu ne ürün sorunu oldu .Şuan mause kullanıyor memnun da .sunuda belirteyim bence en iyi kargo ups

• Kullanılmış parçaları gönderirler artık. Keşbişolsun.

• Daha önce oradan hiç alışverişim olmamıştı. Eğer bir ürün alacak olursam mecbur kalmadıkça İtopya'dan almam artık.

• 21 kasimi bekleyin efsane güünnnn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyurgezzer kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin site indirime girmiş direk aklıma sen geldin haberi görünce 😂😂

https://www.donanimhaber.com/Black-Friday-indirimleri-ile-Bilgisayar-Toplama-Rehberi--116129

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.