Şimdi Ara

İtopya Rezilliği GÜNCELLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
15.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapmayın. Ne ürün bilgilendirmesi var ne başka bir şey. 10 gündür ürün hazırlanıyor başka bir şey yok. Bugün daha aramasam ilgilenen bile yok. Dikkatli davranıp ona göre alışveriş yapın. Dikkat edecek olursanız da piyasadaki en pahalı ürünleri bunlar satıyor. Bir kere indirime denk gelip ürün almıştım. Onu da zaten size vermiyor. İyi forumlar.

Olayı da kısaca özetlemek gerekirse; 08.11.19 tarihinde 5 ürün aldım(Monitör,işlemci,PSU,m2 SSD,HDD) ürün hazırlanıyor şeklinde görünüyor. Geçtiğimiz salı yada pazartesi durumunu sordum 1-3 iş günü falan muhabbetleri. Sınav haftam olmasından dolayı geç gelmesi işime geliyordu. Bu arada sürekli mail atıp darlıyordum ama pek umurlarında olmadı. Geçtiğimiz çarşamba ürün elinizde yoksa bana söyleyin ona göre başka yerden alayım dedim. Hayır var hazırlıyoruz falan dendi. Ardından dün aradığımda ürün yokmuş kb tarzı bir konuşma geçti aramızda. Haliyle sinirlendim ama yapacak bir şey yoktu. Başka bir PSU önerdiler TX850 olması lazım.300tl farkla kabul etmedim.Ardından 100tl farkla verelim dediler kabul etmedim. Kalan ürünleri yollayın bari psu da geri iade istiyorum dedim. Ardından bu konuyu açtım.

edit 1: Bugün bu konuyu açtıktan sonra itopya donanım haber yetkilisi bana ulaştı. Müşteri hizmetlerinde görmediğim bir ilgi ve alakayla. Başımdan geçen olayları anlattım tedarik edemedikleri ürünü RM750x ile değiştirip ücret almayacaklarını söylediler. Ürünlerimi de kargoya vermişler. Şu aldığım hizmeti keşke ilk gün alsaydım. Teşekkürler yinede.

edit 2: Güzel bir özür oldu benim için. Benim başımdan geçen olaylar bu şekildeydi özürleri ve yolladıkları güç kaynağı gayet hoş. Ama bu kadar gecikme ve olmayan ürün satma gibi sorunları göz ardı etmemizi sağlar mı bilmiyorum. Sizin yapacağınız alışverişlerde bunları göz önünde bulundurmanız da fayda var. Ben 2gündür sürekli mailleşip telefonla konuştum en son burada konu açtıktan sonra işler yoluna girdi. Buradaki konumu bir arkadaş sanırım ekşi sözlükte paylaşmış oradan görüp mesaj atmışlar. Ona da ayrıca teşekkür ediyorum iyi forumlar.

edit 3: Forumun itopya yetklisi başka sorun yaşayan arkadaşlarla iletişme geçmek için İTOPYA bu linkten konuya yazarlarsa daha rahat yardımcı olabileceklerini iletmemi rica etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyurgezzer -- 19 Kasım 2019; 17:28:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen reis asmak lazım benim gibilerini direk hatta az dedin. Mağdur olup hakkımızı arayıp ardından özür niyetine bir şey yaptılar bende olayları açıklıkla yazdım. Verdikleri psu yüzünden onları burada allayıp ballasaydım ben kendimden utanırdım. Bir güzellik yaptılar diye bütün kötü yanlarını unutabiliyorsan buyur git oradan alışveriş yap. Ben dikkatli olmalarını söyledim. Hala da söylüyorum.
    Bunlardan corsair k95 klavye aldım sanki sadaka veriyor gibi günlerce kargolamalarını bekledim.Yahu yıl olmuş 2019 elektronik ürün satıyorsun herkes aynı gün kargolamaya kasarken birbiriyle yarışırken bunlar 1 haftada yalvar yakar ürünü kargoya verdiler memnun kalmadım bir daha alışveriş yapmam.

Aklıma gelmişken yazayım dedim amerikanın newegg adlı sitesinden cuma günü 2 arkadaş ram sipariş ettik.Kargolama hızı normaldi pazartesi bir baktık ürün öğlen saatlerinde teslim oldu şok olduk amerikadan 2 günde istanbula teslim yapıyorlar bunlar lütfedip aynı şehre ürün yollayamıyor
    firmalarda para yok para senin benim paramı alıp ondan sonra sipariş geçiyorlar müşterilere kimse elindeki nakiti harcamak istemiyor bekliyorlar müşteri sipariş versin ondan sonra sizin paranızla iş yapıyorlar hala anlamadınızmı onlardan ben abime doğum günü hediyesi olarak mouse pad almıştım corsair marka 1 haftada zor yoladılar kaç defa aradım çingeneden mal alsan bukadar mağdur olmasın neymiş itopya
  • Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Geçmiş olsun
    Teşekkür ederim.
  • Kendileri bilir. Buradaki konuyu başkaları da gorur. Bu konuyu gorende almaz oradan urun.umarim sorun cozulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yere sistem reklamı vermekten diğer siparişleri sallamıyorlar galiba
  • Ev arkadaşım burdan ürün aldı aynı problemi yaşadı çalıştıkları ups kargo ise ayrı bi rezil o da getirmiyor. Ürünün işlemcisi problem yarattı geri göndermek istedi 160 tl kargo parası istendi itopya ücretsiz gönderi kodu vs vermiyor bi problem yaşarsan bil ki kargonun gidip gelmesi de sana patlıyor :)
  • 2 gün önce teknobiyotikten komple sistem topladım bugün kargolandı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi konularında şikâyetleri sildiriren bir firma bunlar. Yayıncılara para saçıp reklam yaptıklarını sanıyorlar. En iyi reklamı müşteri yapar. Bu konuyu da yakında uçururlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerekirse 3-5 daha fazla verin ama bu firmaya bulaşmayın benim arkadaşında başı baya ağırdı bu firma yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 19 Kasım 2019; 12:3:31 >
  • Buradan ürün alıyorsanız, sipariş sonrası mail ve telefon ile iletişime geçin. Yoksa fazladan beklersiniz, çalışma sistemleri acayip.
  • Ben fiyat uygunluğu olarak buradan alacaktım. Daha sonra yorumları okuyunca vazgeçip çoğunlukla sinerji olmak üzere İncehesap ve N11'den aldım.

İnsanların bir şeyler alırken internete bakmadığını düşünüyorlarsa çok yanılıyorlar.
  • teşekkürler sistem toplamıştım siparişi bugün yarın verecektim vazgeçtim.
  • Hazır sistemleri genelde geç gönderiyorlar.Arkadasima sipariş vermiştik her gün arayarak sormasına karşılık 7.günün sonunda kargoya verdiler. Ozamana kadar da bugün yarın diye oyalamışlardı.Iyi hoş bende ofis için ıncehesaptan sipariş verdim onlarda 6.günün sonunda kargoya verdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Gerekirse 3-5 daha fazla verin ama bu firmaya bulaşmayın benim arkadaşında başı baya ağırdı bu firma yüzünden
    Aynen öyle hocam. İlk defa bir indirimlerini görmüştüm bir kaç parça aldım. Ellerinde olmayan ürünleri ucuza satıyorlarmış meğersem. Sonra ekstra para ver sana başka bir şey verelim diyorlar.

• Alkımm kullanıcısına yanıt
    Hocam hazır sistem almadım parça parça aldım 1-3 iş günü diyorlar kendileri ayın 8inde verdim ben siparişi. Nerden tutarsanız tutun elinizde kalıyor bi açıklaması yok yani bunun.

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Hocam maille de oylalıyorlar. Ben geçen hafta elinizde ürün olmadığı için mi göndermiyorsunuz ona göre bana söyleyin başka bir ürün alayım gelsin yeterki dedim. Hayır olur mu öyle bir şey bilmem ne dediler. Ardından dün aradım elimizde kalmamış yeni haberimiz oldu diyorlar böyle bir şey olabilir mi?

• Uyurgezzer kullanıcısına yanıt
    O zaman iş daha vahim ama haklisin corsair klavye almıştım temmuz ayında hatırlayanlar bilir division 2 hediye ediliyordu.O oyun hediyesini almak için 2 saat telefon ile ulaşmaya çalışmıştım.Klavye de 3 gün sonra kargoya verildi ki aynı gün kargo yazıyordu.Firma ilgisiz diyeceğim ilgisiz değil de sanki umursamaz gibi.Klavyeden sonra zaten sipariş vermem verecek kişilerde önce ulaşa bilirlerse tabi ulaşıp versinler.

Fiyatları da öyle çok cazip değil kart taksit seçenekleri kısıtlı.O değilde bu sipariş ve ilgi konusunda inventus 1 numara aklınızda olsun.

• Uyurgezzer kullanıcısına yanıt
    İtopya dan pc alıcaktım güvenemiyordum iyiki de almamışım hepsi burada indirimlerle pc topladım çok şükür geçmiş olsun bu arada :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Hocam genel olarak fiyatlara hakimim ama ryzen 5 3600 ü 1100₺ aldım daha ucuz görmedim başka yerde zaten. ama onu da iki kuruş ucuz alacağım diye çektiğim sıkıntıya değmedi.

Bir daha burdan alışveriş yapmam.

• Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Sizde en doğrusunu yapmışsınız buradan alışveriş yapmayarak.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.