< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyurgezzer -- 19 Kasım 2019; 17:28:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyurgezzer -- 19 Kasım 2019; 17:28:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendileri bilir. Buradaki konuyu başkaları da gorur. Bu konuyu gorende almaz oradan urun.umarim sorun cozulur
|
Youtuberlara reklam vericeklerine siparişlere odaklansalar keşke
|
Arkadaşımızında dediği gibi parayı Youtuberlara dağıttıkları için kendi işlerini yapamıyorlar demek...
|
Aynen reis asmak lazım benim gibilerini direk hatta az dedin. Mağdur olup hakkımızı arayıp ardından özür niyetine bir şey yaptılar bende olayları açıklıkla yazdım. Verdikleri psu yüzünden onları burada allayıp ballasaydım ben kendimden utanırdım. Bir güzellik yaptılar diye bütün kötü yanlarını unutabiliyorsan buyur git oradan alışveriş yap. Ben dikkatli olmalarını söyledim. Hala da söylüyorum.
|
Gerekirse 3-5 daha fazla verin ama bu firmaya bulaşmayın benim arkadaşında başı baya ağırdı bu firma yüzünden
|
Bunlardan corsair k95 klavye aldım sanki sadaka veriyor gibi günlerce kargolamalarını bekledim.Yahu yıl olmuş 2019 elektronik ürün satıyorsun herkes aynı gün kargolamaya kasarken birbiriyle yarışırken bunlar 1 haftada yalvar yakar ürünü kargoya verdiler memnun kalmadım bir daha alışveriş yapmam.
Aklıma gelmişken yazayım dedim amerikanın newegg adlı sitesinden cuma günü 2 arkadaş ram sipariş ettik.Kargolama hızı normaldi pazartesi bir baktık ürün öğlen saatlerinde teslim oldu şok olduk amerikadan 2 günde istanbula teslim yapıyorlar bunlar lütfedip aynı şehre ürün yollayamıyor |
firmalarda para yok para senin benim paramı alıp ondan sonra sipariş geçiyorlar müşterilere kimse elindeki nakiti harcamak istemiyor bekliyorlar müşteri sipariş versin ondan sonra sizin paranızla iş yapıyorlar hala anlamadınızmı onlardan ben abime doğum günü hediyesi olarak mouse pad almıştım corsair marka 1 haftada zor yoladılar kaç defa aradım çingeneden mal alsan bukadar mağdur olmasın neymiş itopya
|
ucuz etin yahnisi
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 19 Kasım 2019; 12:3:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |