Şimdi Ara

ITU bilgisayar gelirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun surecin sonunda muhendislik okumaya karar verdim mf 4 siralamam 8240 sizce gelme olasiligi nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up yardim edin gunde 4 5 saat uyuyabiliyorum bu tercih meseleleri yuzunden

• Gelmez bence.

• mf3 sıralaman kaç ?
  • hiç belli olmaz aslında ya 5 kişilik kontenjan artışı da var ing bölümünde umarım gelir
  • itünün arkasına ne yazmayı planlıyorsun
  • itü gelmezse galatasaray yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknight34

hiç belli olmaz aslında ya 5 kişilik kontenjan artışı da var ing bölümünde umarım gelir

Keske turkcede olsaydi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: MrDemir04

mf3 sıralaman kaç ?

Ne alakasi var ki 10500 siralamam

• gelmez bence. ille de bilgisayar mühendisliği istemiyorsan itü/odtü'den başka bölümler bak bence
  • Gelmez başka üniversite seç
  • agüye bi bakmanı tavsiye ederim
  • gelmesi zor gözüküyor, bilgisayar istiyorsan yıldıza bak.
    Mühendislik istiyorsan itü makina-inşaat-elektrik-kontrol, odtü inşaata bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gigi Bibinho

gelmesi zor gözüküyor, bilgisayar istiyorsan yıldıza bak.
    Mühendislik istiyorsan itü makina-inşaat-elektrik-kontrol, odtü inşaata bak.

+odtü havacılık/uzay ve itü uzay (itü uçak tutsaydı onu önerirdim ama tutmuyor sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supermann07 -- 5 Temmuz 2015; 16:23:08 >
  • Yok yildiz istemiyorum artik elektrik veya makine dusunucem fakat bugun dersane muduru oynamaya gore 7k daki bolum bile gelebilir dedi

• Yaz bence. Tutmasa bile en azından şansını denemiş olursun. Sonuçta tek İTÜ Bilgisayar yazıp bırakmayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludakris

Yok yildiz istemiyorum artik elektrik veya makine dusunucem fakat bugun dersane muduru oynamaya gore 7k daki bolum bile gelebilir dedi

Dostum 2013'te aynı durumdaydım, tıpların sıralaması artmıştı, Salim Ünsal hoca da bilgisayarın 9200'e gerileyeceğini söylüyordu ben 8700. idim. Gelecek galiba diyordum sonuçlar açıklandığında makina gelmişti ve hayal kırıklığına uğradım, bu sene tekrar girdim makinadan nefret edip ancak yine kazanamadım ve büyük ihtimalle yıldız bilgisayar yazıp gideceğim. Makine düşünüyorum demişsin bilgisayara karşı özel bir ilgin yoksa yaz ancak benim gibi bilgisayarı çok fazla isteyip puan heba olmasın diye yazarsan hayal kırıklığına uğraman çok olası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.