Şimdi Ara

İTÜ DUİM %50 burslu ücretleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var itü duim düşünüyorum ama bölümlerin farklı dalları var hazırlık olmadan ingilizce hazırlık burslu/ ingilizce hazırlık %50 burslu yazıyor itü devlet üniversitesi değil mi ve itü duim in yıllık ücreti her şey dahil burssuz bana ne kadar ücret ödetir internette burssuz 10.000 lira falan diyorlar bu neyin ücreti bilen var mı ayrıca. itü fakültesine gidip bölüm hakkında bilgi alabilir miyim teşekkürler

İTÜ DUİM %50 burslu ücretleri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İTÜ DUİM %50 Burslu Ücretleri Hakkında Bilgi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Deniz Ulaştırması ve İşletme Mühendisliği (DUİM) Bölümü, başarılı öğrenciler için %50 burslu eğitim imkanı sunmaktadır. İTÜ Rehber'de yer alan bilgilere göre, bursluluk kriterleri ve ücretler aşağıdaki gibidir:

Bursluluk Kriterleri:

• Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
    • Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 1. veya 2. oturumunda ilk 10.000'e girmek,
    • İTÜ DUİM Bölümü'ne kayıt yaptırmak.

Ücretler:

• %50 Burslu Öğrenciler: Senelik 25.000 TL (2023-2024 eğitim-öğretim yılı için)

Önemli Notlar:

• Bursluluk, lisans eğitiminin ilk öğrenim yılında geçerlidir.
    • Devamsızlık ve başarısızlık durumlarında burs iptal edilebilir.
    • Burslu öğrenciler, İTÜ öğrenci yurtlarında %50 indirimli konaklama hakkından yararlanabilirler.

%50 burslu eğitim imkanı sayesinde İTÜ DUİM Bölümü'nde daha uygun maliyetlerle kaliteli bir eğitim alabilirsin. Bursluluk kriterlerini dikkatlice inceleyerek bu fırsattan yararlanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.