Bildirim
İTÜ DUİM sıralama düşer mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Geçen sene 41k dan 51k ya düştü sıralaması gelir bence
İkisinide yaz kardeş ne olacak ben yazıyorum -
İnşAllah ya feni iyi yaptım diyordum fizik batmış yine de yazacam saolasın.. -
up -
quote:
Orijinalden alıntı: alicsgn
mf4 sıralamam 57240 , istediğim bölüm İTÜ Deniz Ulaştırma işletme müh. idi ama 51300 le kapatmış geçen sene . Sizce ilk tercihe burayı yazıp 2. tercihe Dokuz eylülmü yazmalı yoksa , İTÜ gelmeyecek deyip DEÜ mü yazmalı direk . Sizce gelirmi İTÜ ?
geçen sene puan olarak ikinci sırada zirve üniversitesi var neden acaba sen biliyo musun? 72k dan 56 k ya atmış. deuyu da geçmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Seduty
quote:
Orijinalden alıntı: alicsgn
mf4 sıralamam 57240 , istediğim bölüm İTÜ Deniz Ulaştırma işletme müh. idi ama 51300 le kapatmış geçen sene . Sizce ilk tercihe burayı yazıp 2. tercihe Dokuz eylülmü yazmalı yoksa , İTÜ gelmeyecek deyip DEÜ mü yazmalı direk . Sizce gelirmi İTÜ ?
geçen sene puan olarak ikinci sırada zirve üniversitesi var neden acaba sen biliyo musun? 72k dan 56 k ya atmış. deuyu da geçmiş.
neden o kadar artmış bir anda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X