Arkadaşlar benim puanım 517.05 itü ehb 515 ile kapatmış sanırı 7000 civarı bir sıralama yapıyor yatay geçmiş imkanım var mı merkezi yerleştirme puanı ile seneye kesin yapabilir miyim yani geçiş merak ediyorum gelmez diye yazmamıştım aynı şekilde odtü makine için de soruyorum?
Neresi geldi
UçanSpagett1U
kullanıcısına yanıt
Uludağ tıp ama karar verememiştim uludağı tercih ettin 1 sene tıpta yapamassam yatay geçiş alıcam yapabilirsem yine devam ederim merak ediyorum böyle bir imkanım varmı
Merkezi yatay yaparsın sanırım
Yaparsın kontenjanların çoğu dolmuyor zaten.Bizim bölümde de tıp kazanıp 2 ay okula gidip beğenmeyince okula gitmeyip sene sonu geçiş yapan bir arkadaş vardı.
geçersin büyük ihtimalle hocam 1 dönem okuman lazım ama tıp ogrencisi olacağın için sene sonu yapabilirsin
Çok teşekkür ederim arkadaşlar içim rahatladı bu alternatiflerin elimde bulunması güzel.Yani gidip okumadığım sürece hangisinin bana daha uygun olacağını bilemiyorum tıpa yöneldim tercih döneminde okuyup bakacağım bana uygun olmadığını görürsem yatay geçiş alırım içinde pişmanlık kalmaz.
Julyanis48J
kullanıcısına yanıt
Peki arkadaşlar seneye benim sıralamamın önüne geçmesi birşeyi değiştirir mi yatay geçiş için benim adıma?
Julyanis48J
kullanıcısına yanıt
Yukarııı
Julyanis48J
kullanıcısına yanıt
Yok aga değiştirmiyo maalesef
HQVintageH
kullanıcısına yanıt
Hocam maalesef değil iyi birşey bu sene sıralamam yetiyor zaten
Julyanis48J
kullanıcısına yanıt
He yanlış anlamışım pardon ben de senin gibiydim bu arada tıpa devam ediyorum ama şimdi alışırsın merak etme
HQVintageH
kullanıcısına yanıt
Bakalım hocam hayırlısı alışırsam geçmem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme