Şimdi Ara

İTÜ EHB (%30 ing)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim puanım 517.05 itü ehb 515 ile kapatmış sanırı 7000 civarı bir sıralama yapıyor yatay geçmiş imkanım var mı merkezi yerleştirme puanı ile seneye kesin yapabilir miyim yani geçiş merak ediyorum gelmez diye yazmamıştım aynı şekilde odtü makine için de soruyorum?

• Neresi geldi
  • UçanSpagett1 U kullanıcısına yanıt
    Uludağ tıp ama karar verememiştim uludağı tercih ettin 1 sene tıpta yapamassam yatay geçiş alıcam yapabilirsem yine devam ederim merak ediyorum böyle bir imkanım varmı
  • Merkezi yatay yaparsın sanırım
  • Yaparsın kontenjanların çoğu dolmuyor zaten.Bizim bölümde de tıp kazanıp 2 ay okula gidip beğenmeyince okula gitmeyip sene sonu geçiş yapan bir arkadaş vardı.
  • geçersin büyük ihtimalle hocam 1 dönem okuman lazım ama tıp ogrencisi olacağın için sene sonu yapabilirsin
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar içim rahatladı bu alternatiflerin elimde bulunması güzel.Yani gidip okumadığım sürece hangisinin bana daha uygun olacağını bilemiyorum tıpa yöneldim tercih döneminde okuyup bakacağım bana uygun olmadığını görürsem yatay geçiş alırım içinde pişmanlık kalmaz.
  • Julyanis48 J kullanıcısına yanıt
    Peki arkadaşlar seneye benim sıralamamın önüne geçmesi birşeyi değiştirir mi yatay geçiş için benim adıma?
    Yukarııı
    Yok aga değiştirmiyo maalesef
  • HQVintage H kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef değil iyi birşey bu sene sıralamam yetiyor zaten
    He yanlış anlamışım pardon ben de senin gibiydim bu arada tıpa devam ediyorum ama şimdi alışırsın merak etme
  • HQVintage H kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam hayırlısı alışırsam geçmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.