< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yukardaki arkadaslar odtülü galiba diyerek söze giriş yapıyım.
Öncelikle itü ekonomi bölümü itü'deki ingilizce algısının aksine yabancı dile son derece önem veren ve derslerde hiçbir şekilde bundan taviz vermeyen son derece iyi yerlerden lisans/master/phd diplomasına sahip akademisyenleri bünyesinde barındıran dinamik bir bölüm. Derste yabancı öğrenci yoksa hadi Türkçe'ye dönelim diye bir durum söz konusu dahi bile değil eğer kafana taktığın konu buysa. Ayrıca bu dönem itibariyle 4 hocası yabancı öğretim görevlilerinden olusuyor ki bu sayı gittikçe artıyor bu sene tercih edicek ögrenciler hazırlığın ardından lisansa başladıklarında 6 7 civarında olmuş olacak bu adamlar istese de senin dilinde iletisim sağlayamaz bölüm hakkında ahkam kesmeden önce bir arastır derim itrysohard kardesim ;) gelelim marmara kıyaslamasına. Türev almadan mezun olan iktisatçı olan adamlar yetistiren kurum bugüne kadar boğaziçi haricinde istanbulda iktisat eğitimi veren iyi bir kurum olmamasının kaymağını yedi. Istanbul gibi bir piyasayı iyi değerlendirdi yani. Marmara nedir diyerek küçümsemek gibi bi niyetim yok ama durum ortada. Varsa itü ekonomiyle ilgili sorularınız sorularınızı elimden geldiğince cevaplarım. Sonuçta benim babamın kurumu değil ama böyle yalan yanlış yönlendiren arkadaşlara da ayrıca birseyler yazmam gerekti. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamane1994 -- 3 Temmuz 2015; 21:57:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.ozbek -- 12 Haziran 2018; 23:59:5 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itrysohard -- 4 Temmuz 2015; 12:43:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|