Şimdi Ara

İtü elektrik müh. vs Ytü Bilgisayar müh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi arasında kaldım.Elektrik hakkında bilginiz var mı yardımcı olabilir misiniz? ytü bilgisayar nasıldır? Sizce hangisini seçmeliyim ? Teşekkürler...

• https://forum.donanimhaber.com/elektrik-muhendisligi-bilgilendirme--107596884 bunu okuyabilirsin. kafanda bir şeyler canlanır.
  • İtü ile Ytü arasında kalite farkı var.İtü tabi ki.
  • Hocam neden onu seçtiğinizi sorabilir miyim acaba ?
  • ytüde okuyorum objektif bir şekilde sana yardımcı olmaya çalışacağım.Davutpaşa kampüsü güzeldir, beğenirim ama konumu kötüdür çevresinde bir şey yoktur.Elektrik Ayazağa da olması lazım güzeldir kampüsleri, eğitim olarak aralarında dağlar kadar fark yoktur aynıdır.İtünün ismi ytüden öndedir ama piyasada ytüde gözde üniversitelerdendi.Burada dikkat etmen gereken sey istediğin bölüm mu yoksa okulun ismimi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ytü'ye gidenlerin çoğu bişeylerden şikayetçi hacettepe bilgisayar daha iyi bence
  • Turevin2.geometrikyorumu T kullanıcısına yanıt
    Hocam doğruyu söylemek gerekirse iki bölümde de ilgimi çeken yerler var.Bilgisayara karşı ilgim var yapabilceğimi düşünüyorum.Diğer tarafta İtü olması ben oraya yaklaştırmıyor değil.Ama elektriği becerebilir miyim bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.