Şimdi Ara

İTÜ FİZİK MÜH 33K İLE GİREMEDİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kaçla girdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksxi -- 15 Ağustos 2022; 11:19:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sizin puanınız kaçtı hocam ?

• yksxi Y kullanıcısına yanıt

Yanlış anlama kardeşim de fizik mühendisliği sonuçta çok da iş alanı olan bir bölüm değil diye biliyorum çoğunluğu it sektöründe çalışıyor. Bu sektörde çalışmak için de daha elverişli bölümler var zaten. Siz nereye yerleştiniz?

• Scientistofcomputer kullanıcısına yanıt

Cerrahpaşa endüstri mühe yerleştim de itü de okumak çok istiyordum ilk tercihim ytü mat müh di uçtu zaten fizik mühi itü için istiyordum

Hiç üzülmeyin hocam Fizik Mühendisliğine kıyasla çok iyi bir bölüme yerleşmişsiniz. Evet İTÜ tabii ki de tartışmasız daha iyi bir üniversite lakin üniversiteler genel anlamda network oluşturmaya yarayan bir aparat haline gelmiş durumda. Bu bağlamda İÜ de düşündüğünüz kadar kötü değil. Eğer gerçekten İTÜ'de eğitim görmek istiyorsanız yatay geçiş fırsatlarını araştırınız ortalamanızı yüksek tutunuz . Hakkınızda hayırlı olsun.

• 33,346 ile kapatmış küsüratın kaç

• Salim Ünsal ÖSYM nin taban puanlarına göre hesaplayıp yazdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖSYM taban puanları açıkladı. Mesela 477,28 diyelim bi yerin tabanı. 477 puan kaç sıralamaya denk geliyorsa o civardaki bi sıralamayı yazıyorlar. %100 doğru değildir ama çok yakındır.

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    33.616

Girmeniz lazımdı demekki hesaplamada hata olmuş hocam.

• Hocam 477.85 küsür ile kapatmış östmnin açıkladığına göre ben 477.72 küsür yapmışım

• Scientistofcomputer kullanıcısına yanıt

Hocam siz ne okuyorsunuz

• fizik mühendisliği ne la

• Fizik mühendisligi bilen var mi abi? Herkes iyi değil tarzı yorum yapmış. Bari bı araştırın. Adam kimden ders alıcak, mezunları kim neler yapıyor iş alani nedir? Basit örnek benim tanıdığım ilk sene aselsanda staj yaptı. Şuanda roket fırlatıyor kız. Son senesinde ve aselsanda işe giricek (tek o değil bölümün çoğunluğu böyle). Kaçtığına çok üzüldüm. Bu millet temel bilime yakin yada temel bilimden anlamıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.