Şimdi Ara

İtü hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazırlıkta ders saatleri kaçtan kaça oluyo? Her gün okula gidiliyo mu?
    Ayrıca 1. Dönem sonundaki hazırlığı atlama sınavına sadece a ve b kurları mı girebiliyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurkanb -- 5 Eylül 2018; 15:30:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• B1+ ve B1 kuru öğrencilerinin ortalamasi en az 60, A2 öğrencilerinin de ortalaması en az 80 olduğu takdirde ocakta yapilan sınava girme hakları oluyor. Geçen sene ilk dönem A1 ve A2 ler her gün (hafta içi) sabahtan öğlene kadar ders gördü ve öğleden sonra A1 ler haftada 2 kez A2 ler haftada 1 kez blok ders gördü. B1 ve B1+ lar hakkında pek bilgim yok. Lakin yakın zamanda İTÜ ydy den el kitabı diyr bir paylaşım olabilir ve orada temin etmeniz gereken kitaplar ve ders saatleri daha ayrıntılı ve güncel bir şekilde yazar. Ders saatleri geçen sene şu şekilde oldu: 1.ders 8:45-9:35 15dk ara 2.ders 9:50-10:40 10dk ara 3.ders 10:50-12:20 4.ders sene başında 13:30 da başlıyordu sonra 13:45 oldu ve 2.donem boyunca da 13:15 de başladı ve hep 90dk di bu dersten sonra 17:00(16:45 de olabilir hiç emin değilim) ye kadar olan dersleri bilmiyorum.

• Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Anladım. Peki kur belirleme sınavında ne soruyorlar?

Akademik mi yoksa gündelik ingilizce mi?

• Onurkanb O kullanıcısına yanıt
    Benim hatırladığım kadarıyla proficiency e benziyordu. Restatement yoktu ama boşluk doldurma vardı diye hatırlıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.