Merhabalar. İTÜ Hazırlık A1 kuru öğrencisiyim. Bildiğiniz üzere bugün oryantasyona katıldık ancak ya geç gelmemden dolayı ya da ilerde açıklanacağından dolayı aşağıdaki sorulara cevap bulamadım. Bilenler yardımcı olabilirseler sevinirim.
* Ders saatleri ne zaman? * Sitedeki PDF'te A1 düzeylerinin sınıfları hem sabah hem öğlen aktif görünüyor. Biz bunlardan istediğimize mi katılacağız yoksa dersler o kadar uzun mu sürecek? * Ek kitap satın almaya gerek var mı? * Ve yarın ders var mı
Herkese şimdiden teşekkür ederim :)
+
Arkadaşlarımdan duyduğum 8.30 17.00 ama her gün böyle değil sanırım.Yarın başlar dersler kitap listesi de verirler
bugün katıldım o oryantasyona sorularının cevabını ben de bilmiyorum :D
Moodle uygulamasını indir. Orda ders saatleri, alınacak kitaplar vs. Hepsi yazıyo. Yarın da 8.30 da ders var ama kime var onu bilmiyorum. Sen a1 isen büyük ihtimal senin dersin 8.30 da başlar.
OnurkanbO
kullanıcısına yanıt
Bende yazmıyor hocam tam olarak nereden baktınız
Moodle yi aç. Dersler kısmına gel. Administrative documents fot students kısmına bas.karşına gelen ekranda general sekmesine bas. Orda başlıklar halinde aradığın şeyi bulursun.
Ben de b1+ dayım ama kaçta gidilmesi gerekiyor bulamadım moodleda
Açılmıyor error veriyor (app den giriyorum)
nYatoN
kullanıcısına yanıt
Bilgisayardan giriliyor.
OnurkanbO
kullanıcısına yanıt
Buldum sağolun.
Freshcream
kullanıcısına yanıt
Hangi gün hangi dersler var onu da bilmiyoruz
yestoall
kullanıcısına yanıt
Hocam her şeyi yazmışlar ama gereken tek şeyi yazmamışlar
Freshcream
kullanıcısına yanıt
Aynen öyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme