Şimdi Ara

İTÜ İÇİN YARDIM EDİN BAYILICAM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu sene 65 bininci oldm.itü kimya istiyorum 2012 itü kimya ing kontenjanı 35 kişi ve sıralaması 58 biinmiş türkçe kimyann kontenjanı 65 kişi ve sıralaması 75 binmiş .bu sene itü kimmya ing kapatılıp, itü kimya türkçe kontenjanı70 yapılmış sizce benm sıralamama itü kimya gelirmi??lütfen fikir verin yardımda bulunun herkes bişey söylüyor kafam çok karışık

• yardım edin arkadaşlar lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: dardanellaa

yardım edin arkadaşlar lütfen
    COK RAHAT OLUR BUTUN BOLUMLERDE MF3DEKI ARTIS YUZUNDEN BIR GERILEME YASANCAK 2.5BİN TIPIN YANINDA SADECEITUDEKI 250 KONTENJANIN KAPATILMASI COK ETKILI OLMAZ KEYFINE BAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: masa70

COK RAHAT OLUR BUTUN BOLUMLERDE MF3DEKI ARTIS YUZUNDEN BIR GERILEME YASANCAK 2.5BİN TIPIN YANINDA SADECEITUDEKI 250 KONTENJANIN KAPATILMASI COK ETKILI OLMAZ KEYFINE BAK

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim ama ynede biraz korkularım var
  • quote:

teşekkür ederim ama ynede biraz korkularım var

Alıntıları Göster
    başka fikri olan var mıı???
  • quote:

başka fikri olan var mıı???

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    aynı olay fizik mühendisliğinde de oldu. ingilizceyi kapatıp türkçenin kontenjanını 5 kişi artırmışlar. 63bininci oldum. geçen sene ingilizce 59k, türkçe 76k'dan almış. umarım ikimiz de girebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallifrey17 -- 7 Temmuz 2013; 18:31:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallifrey17

aynı olay fizik mühendisliğinde de oldu. ingilizceyi kapatıp türkçenin kontenjanını 5 kişi artırmışlar. 63bininci oldum. geçen sene ingilizce 59k, türkçe 76k'dan almış. umarım ikimiz de girebiliriz.

Alıntıları Göster
    umarım gireriz hiçbiyerdede net bilgi bulamıyorum bu konu ile ilgli napıcaz bilmiyorum sonuçlar açıklanana kadar sıkıntı hep beklemek
  • quote:

umarım gireriz hiçbiyerdede net bilgi bulamıyorum bu konu ile ilgli napıcaz bilmiyorum sonuçlar açıklanana kadar sıkıntı hep beklemek

Alıntıları Göster
    önceki senelerde buna benzer bir örnek yaşanmış mıdır acaba? o daha çok fikir verirdi bize.
  • quote:

önceki senelerde buna benzer bir örnek yaşanmış mıdır acaba? o daha çok fikir verirdi bize.

Alıntıları Göster
    hiç bilmiyorum ki deneimli olanların yardımcı olsa iyi olacak
  • quote:

hiç bilmiyorum ki deneimli olanların yardımcı olsa iyi olacak

Alıntıları Göster
    hocaların yada eğitmenlerin bu konudaki bilgili kişilerin yardımcı olması lazm mağdur olmayalım ilerde
  • quote:

hocaların yada eğitmenlerin bu konudaki bilgili kişilerin yardımcı olması lazm mağdur olmayalım ilerde

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    yardım lütfen
  • quote:

yardım lütfen

Alıntıları Göster
    uyku girmiyor gözüme birisi bir açıklama yaparmı ne düşünüyorsunuz

• quote:

Alıntıları Göster
    up.
  • quote:

rahat rahat girersin için rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabooom

quote:

rahat rahat girersin için rahat olsun

Alıntıları Göster
    up başka fikri olan varmı bu konuda yemin ederim içim sıkılıyor yaa bu zaman geçmiyor daha 14 gün var !!!!!!!!

• quote:

up başka fikri olan varmı bu konuda yemin ederim içim sıkılıyor yaa bu zaman geçmiyor daha 14 gün var !!!!!!!!

Alıntıları Göster
    Dua et de gelmesin seneye hazırlan. Kimya okusan ne değişecek ki. Kimya okuyorsan ha İTÜ ha Namık Kemal hiç bir farkı yok.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bügün hürriyet gazetesinde çıkan habere göre puanların çok fazla yükseleceği yazıyor . mat fzk kimya bio coğ ve edebiyat bölümlerinde bir yardım edin bunu okuyunca içim dahada karardı ... kimya tek hedefim okumak istediğim bölüm bu yüzden hayatımın akışını değiştirdim .. zaman geçmiyor bir türlü fikriniz varmı bekliyorum lütfennn

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.