Şimdi Ara

İTÜ İNŞAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Giremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subutay Kesgin

Giremedim

Kaçtı hocam sıralaman ?
  • 26863

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi itü girişliler konumuz yok :( açsanıza..

• quote:

Orijinalden alıntı: Emirayk2

Adam gibi itü girişliler konumuz yok :( açsanıza..

Harbiden kaç sayfa gezdim kimse açmamış hocam haklısın.
  • abaci33 A kullanıcısına yanıt
    Sıralamam 15.6 idi ama babam yazmama izin vermedi Ben de iki tercih yaptım: ODTÜ ve AGÜ İnşaat yazdım ama ODTÜ gelmedi. Ben böyle işin taa.. neyse artık seneye babama beğenmedim diye yalvarıp İTü ye geçmeye çalışacağım. Tahminimce busene İNG olanı 13,4-13,7k Türkçe olanı 18.3k ile kapatmıştırç Bana kesin geliyordu ama babam yazdırmadı işte. off off...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunben

Sıralamam 15.6 idi ama babam yazmama izin vermedi Ben de iki tercih yaptım: ODTÜ ve AGÜ İnşaat yazdım ama ODTÜ gelmedi. Ben böyle işin taa.. neyse artık seneye babama beğenmedim diye yalvarıp İTü ye geçmeye çalışacağım. Tahminimce busene İNG olanı 13,4-13,7k Türkçe olanı 18.3k ile kapatmıştırç Bana kesin geliyordu ama babam yazdırmadı işte. off off...

Hocam istanbuldan dolayı mı yazdırmadı?
  • abaci33 A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Birde bana İTü nün İngilizce eğitiminin çok iyi olmadığını söyledi. Zaten kendisi de 1 sene AGÜ de okuyup İngilizce ve Fransızcamı geliştirip sonra İTü ye yatay geçiş yapmamı istiyor, ama ben de seneye yatay geçiş yapamam diye korkuyorum. İnşallah olur, çok araştırdım, İTÜ deki görevlilerle konuştum, yapabileceğimi söylediler. Seneye ben de İTü ye geçeceğim İnşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunben

Evet hocam. Birde bana İTü nün İngilizce eğitiminin çok iyi olmadığını söyledi. Zaten kendisi de 1 sene AGÜ de okuyup İngilizce ve Fransızcamı geliştirip sonra İTü ye yatay geçiş yapmamı istiyor, ama ben de seneye yatay geçiş yapamam diye korkuyorum. İnşallah olur, çok araştırdım, İTÜ deki görevlilerle konuştum, yapabileceğimi söylediler. Seneye ben de İTü ye geçeceğim İnşallah :)

Bu ne saçmalık
    İtünün,odtünün hazirligi çok iyi degil evet ama iş insanda bitiyor. Gerekli istek ve azim olduktan sonra zaten istediğin dili öğrenebilirsin.
    Neyse 1 sene kayseri havası aldıktan sonra istanbula gelince kendine gelirsin
    Bu arada agüden geçiş yapsan bile itü prof. a girmen gerekecek haberin olsun.

• hızlı hızlı toplanalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: abaci33

Evet gençler girenler kaçla girdiniz ?

12631
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.