Şimdi Ara

İTÜ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ SORU CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet 4. sınıf İTÜ işletme mühendisliği öğrencisiyim. siz minik dostlarıma yardımcı olmak isterim sorularınız varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben senin gibi hayatsız biri değilim. tıp kötü diye 2 kelime eden biline birine sayfalarca bordro atacak kadar tıp konusunda okbli birisin. 8- 10 tane de fake hesabın vardır muhtemelen, malum partili olmanı hiç söylemiyorum bile. hele hele geçen sene tıp 12kya çekecek diyip 30kya gerileyince hüngür hüngür ağlayan da sensin forumda o yüzden konumu daha fazla kirletme lütfen

• Hocam en son işe girmiştin
    Devam mı

• hocam iş değil stajdi o, bakalım Eylül'de başka bir şirkete geçiyorum. kafalar çok karışık hala ne yapmak istediğimi bilmiyorum  

• 1 aydır 7/24 tıpı kötülüyorsunuz şimdi sıra itü işletmeye mi geldi 

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

ya benim konumda konuyu niye yine tıpa getirdin?

5 senedir hiç buyumemissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 26 Temmuz 2023; 8:57:3 >
  • mithrandir. deyince aklıma bu sene ve geçen seneki tıpla ilgili trollüklerin geliyor

üstteki de yeni açılan hesap ve sen olma ihtimalin var çünkü o da 7/24 tıpı kötülüyor 

İTÜ işletmeyi kötülediğimi nasıl çıkardın bu yorumdan çok merak ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

ben senin gibi hayatsız biri değilim. tıp kötü diye 2 kelime eden biline birine sayfalarca bordro atacak kadar tıp konusunda okbli birisin. 8- 10 tane de fake hesabın vardır muhtemelen, malum partili olmanı hiç söylemiyorum bile. hele hele geçen sene tıp 12kya çekecek diyip 30kya gerileyince hüngür hüngür ağlayan da sensin forumda o yüzden konumu daha fazla kirletme lütfen

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt

geçen sene gördük ne olduğunu 

ve halen tıpın geriye çekeceğini sanıyorsun imkansız canım artık o iş geçti

• Başlangıç maaşları

hocam deneyimlediğiniz iş alanları ne üzerineydi? aradığınız tam olarak ne üzerine

geçen sene ne oldu tam olarak? sen rezil rüsva olmadın mı? 12k çekecek diyip 30k gelince ağlamadın mı? ben bu sene çekecek diye bir şey söylemedim. senin geçen sene hüngür hüngür ağladığını söyledim.

• iş geliştirme/satış ve iş planlama/iş analistliği üzerine 6 ve 7.5 aylık deneyimlerim oldu. data görmek istiyordum denk gelemedim maalesef. şimdi geçeceğim pozisyon IT Denetimciliği olacak gibi duruyor, yine iş geliştirme üzerine bir yerden de staj teklifi aldım ama emin değilim ondan  

• Baba sen nerelerdesin ya özlettin kendini staj yapıyor musun durumlar nedir ? İibf, endüstri ve işleme müh için iş alanları sence fazla mı yoksa iş sıkıntısı yaşanır mı ilerde ?

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

hocam staj durumlarını yukarıda bahsettim, 7.5 aydır çalıştığım yerden çıkacağım gibi duruyor. it denetimcisi pozisyonu için. İİBF için çok bir şey diyemem fakat şu an itu islwtme muh okuyan arkadaslarimin hepsi çok çok iyi yerlerde staj yapıyor. Türkiye'nin en büyükleri Mercedes, bankalar, Eczacıbaşı gibi. çok iyi start uplarda çalışanlar da var. İTÜ endustri muhleri de aynı durumda diyebilirim. işsiz kalma ihtimalin yok  

hocam zaten underrated olduğu barizdi işletme ve endüstri müh açısından pek fark olduğunu düşünmüyorum mezun olunca sağ olun cevaplar için. iibf okudugum için merak etmiştim benzer işlerde çok yapılıyor sonuçta, yeni stajında başarılar  

• aga sen 2019 girişli misin? öyleyse tanışmış olmamız lazım ya

• Endüstri ile çap yapmak mantıklı mı? Çap için gerekli şartlar ve süreç zor mu peki?

• meoxxx M kullanıcısına yanıt

hocam endüstri ile çap itude bayağı kolay, aşırı fazla ders ortak olduğu için çok az ders alarak çap yapabiliyorsunuz. ama tamamen yönelmek istenilen alana bağlı, endüstride üretim, tasarım kısmı daha yoğun diye biliyorum, işletmede işte marketing hr gibi daha sosyal kısmı daha yoğun. eğer marketing vs. istiyorsan o yüzden çok mantıklı değil bence. daha spesifik bir bölümle yapmak mantıklı olabilir. ama bana kalırsa çapa harcanan vakit yerine bootcampler, okul kulupleri, case yarışmaları, stajlar, büyük şirketlerin zart zurt 6 aylık programları hepsi daha mantıklı geliyor. çap yapmak fikrini genel olarak saçma buluyorum( belki bilgisayar elektronik, kimya gıda gibi caplar iş goruyordur orasını bilemiyorum)

• Hocam inşaat ile çap çok zor olur mu? Bir de devam zorunluluğu ne kadar?

İnşaatı sadece dersleri geçmek için düşünürüm İşletme çapı ile.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.