Şimdi Ara

İTÜ JEOLOJİ MÜH. BÖLÜMÜ (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 2013 Yerleştirme Puanlarından MF4 de sıralamam 69004. Ben İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümü düşünüyorum. İstediğim bölümde Endüstri Müh. Ailevi şartlardan dolayı İstanbul dışını yazmayı istemiyorum. İTÜ ye yerleşip orada kalabilmek istiyorum. Hani bilirsiniz İTÜ nün adı yetiyor zaten. Ben diyorum ki Jeoloji okurken bir yandan Çift Anadal Programı (ÇAP) veya Yatay Geçiş uygulayarak Endüstri Müh. bölümü okumak istiyorum.

Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada Okul Birincilerine ayrılan kontenjanlarından yararlanabiliyorum.

Bir de sizin düşüncelerinizi alayım. Şimdi başlayıp 18 Temmuza kadar en ince ayrıntısına kadar herşeyle ilgileneceğim. Kimya Mühendisliği de düşünüyorum.

• O puana yazık edersin öyle kolay değil dediğin iş bence ytü'de daha güzel bölümler var...
  • Off çok kararsızım var ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fem2013

Off çok kararsızım var ya.

Hocam yatay çap öyle kolay değil(bu bölümlere girenlerin %90'nın hedefi yatay zaten) sırf adı İTÜ diye de okunmaz yani...
  • Marmara Üniversitesi Kimya Mühendisliğine ne diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fem2013

Marmara Üniversitesi Kimya Mühendisliğine ne diyorsunuz

YTÜ harita düşünmez misin?
    Okul birincisi isen okul birinci kontejanından belki bişeyler olabilir.
  • İlla İTÜ ve Endüstri istiyorsan hiç uğraşmayıp tekrar hazırlan derim. İTÜ'de endüstriye yatay geçmek çok zordur YGS'den daha fazla çalışıp 3.70ten fazla mı ne ortalama kasman lazım, o yüzden seneye kalmak daha mantıklı olabilir ÇAP da dışarıdan kulağa hoş gelse de epey zor bir iştir, okul uzatır, ayrıca her bölüm her bölümle ÇAP yapamaz. Yapan bölümlerin kontenjanı azdır her fakülteden 1 kişi alır filan (bkz. )

Kısacası İTÜ ve Endüstri diyorsan, ihtimaller üzerinden kumar oynamayıp, bir yıl daha çalış derim.
    Kimya mühendisliği de tutmuyor herhalde.
    Özel filan düşünüyor muydun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya seneye kalmak istemiyorum. Bir seneyi daha kaldıracxak tahammülüm yok.

Özelleri de tam burslu istiyorum. Ondada bursu kaybettiğin zaman sıkıntı cıkacak
  • Naptınız acaba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.