Şimdi Ara

İTÜ Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar şuanda bulunduğum bölümdür kendileri. düşünen arkadaşları bölüm hakkında bilgilendireiblirim

• Gecen sene 3k dustu bu yil da dusme ihtimali var mi sence?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de ytü kom istiyorum .bölümün geleceği nasıldır okunur mu mezun sayısının az olması bi avantaj mı maaşı nasıl 😀 ytü den itü ye iyi ortalama ile geçiş yapabiliyor mutuz şuanki aklın olsa yine yazar mıydın
    Çok teşekkür ederim şimdiden😊

• iş imkanları nasıl
  • Adam konuyu açıp gitti 😃😃😃

• Geçen sene bölümün adı değişti Kontrol ve Otomasyon oldu. sıralaması görünmediğinden dolayı bi düşüş yaşandı bu sene yükselir muhtemelen.

İş imkanları gayet iyi özelden yazarsanız anlatabilirim mezun sayısının az olması büyük bir avantaj nitelikli bir kontrolcü her türlü iş buluyor piyasada.

geçişten anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeonur35

Geçen sene bölümün adı değişti Kontrol ve Otomasyon oldu. sıralaması görünmediğinden dolayı bi düşüş yaşandı bu sene yükselir muhtemelen.

İş imkanları gayet iyi özelden yazarsanız anlatabilirim mezun sayısının az olması büyük bir avantaj nitelikli bir kontrolcü her türlü iş buluyor piyasada.

geçişten anlamıyorum.

17600 sıralamam var gelir mi sence ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15200 bu sene gelir mi birde elektrik mi kontrol ve otomasyon mu daha iyi bir bölümdür kararsızım ama gönlüm kontrol ve otomasyondan yana
  • Ben ytü kontrol istiyorum geçen sene 35.900 ile kapatmış benim sıralamam 33.847 girme ihtimalim sizce var mı düşüş yaşar mı sıralam ??
  • 17600 zor hatta olmaz diyebilirim. 15200 gönlüm olmasından yana ama kesin bişey söyleyemem. ytü hakkında bilgim yok inş gelir ne diyelim
  • up
  • 18648 sıramla gelme ihtimali ne sizce ?
  • 18k ile gelmez hocam
  • quote:

18k ile gelmez hocam

Bende öyle düşünüyorum zaten . Teşekkürler cevabınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZyHenn

quote:

18k ile gelmez hocam

hocam merhaba bölümde okuyan cok fazla kisi yok forumda. bölüm hakkında bilgi verebilirmisin biraz?

http://forum.donanimhaber.com/m_50495424/mpage_7//tm.htm#118881602
  • Boş yere umutlandırmak istemem ama İTÜ ve birçok üniversitenin kontejanları hatrı sayılır şekilde arttı.Kontrol ve Otomasyonda 10 kişi artmış durumda,en kötü 18-19k ile kapatabilir şansınızı deneyin derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.