Şimdi Ara

İTÜ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İş imkanı nasıl?

Bölüm anlatıldığı kadar zor mu yoksa abartılıyor mu?

• Abartılıyor hocam benim dayı oğlu 4 yılda bitirdi
  • Son seneme başlayacağım bir sene uzattım. Odtü'den bir tanıdığım olmadığı için karşılaştırma yapamam.

İş imkanı olarak işsiz kalmak diye bir şey çok zor. Zaten çoğunluk 3. 4. sınıfta part-time olarak işe giriyor ve oradan devam ediyor. Mezun tanıdıklarımın çoğu otomotiv ve savunma sanayide çalışıyor. Tabii ki alan çok geniş olduğu için farklı yerlerde çalışanlar da çok fazla ama benim çevrem bu şekilde.

Zorluk insana göre değişir. 4 senede bitiren de çok fazla, uzatan da. Şuan bölümde 4. sınıf gözüken 482 kişi var. Bir kulübe veya projeye kendini verip cidden uğraşan insanlar çoğunlukla uzatıyor. Sadece dersler ile ilgilenen kişiler ise 4 senede bitiriyor. Hem kulüplere çok vaktini ayırıp hem de 4 senede bitiren tanıdıklarım da var ama nasıl başardılar bilemiyorum. Ben başaramazdım.

• f/p bölümü bence. millet aynı sıralamaya ege deu cenge giriliyor.

• alım fırsatı. zor ama abartılıyor bence de, üstte de bahsedilmiş. odtü makinadan farkı olacağını düşünmüyorum hatta kalite olarak da aynıdır bence. sadece odtü'nün ss avantajı var, ki itü'de makina okuyup da ss'e girmek gayet mümkün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.