Şimdi Ara

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu bölüm hakkında bilgisi olan var mı?

• genelde yatay geçişçilerin basamak olarak tercih ettiği bir bölüm
  • Türkiye'de iş olanakları sınırlıdır, iş bulma olasılığın pek iyi değil yani. ek$i sözlük'te işsiz yetiştirdiği söyleniyor örneğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 25 Temmuz 2009; 0:20:35 >
  • Türkiye'de bu konuda 4 yıllık lisans eğitimi veren tek bölüm ve ünv. olduğu için iş olanakları belki iyi olur diye düşünmüştüm. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneraLOquz -- 25 Temmuz 2009; 13:39:20 >
  • bak bence şu mantığım genelde doğrudur...
    itü odtü gibi üniversitelerde okulun markasına yakışmayacak puanlarda olan bölümler pek tercih edilmese daha iyi olur.(hedefleri olanlar için)ama itüde okuyacam dersen yazabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneraLOquz

Türkiye'de bu konuda 4 yıllık lisans eğitimi veren tek bölüm ve ünv. olduğu için iş olanakları belki iyi olur diye düşünmüştüm. teşekkürler.

@portofino'nun dediği gibi, sadece İTÜ'de olan ve düşük puanla alan bölümleri tercih etme.

Telekomünikasyon mühendisliği de sadece İTÜ'dedir ve gayet iyi bir bölümdür, iş olanakları iyidir. Ama puanı da bölüm kadar iyi. (2008'de 351 ile kapatmış.)
  • Okuması çok zor bir bölüm bunu biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü inşaat mühendisliği
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Türkiye'de bu konuda 4 yıllık lisans eğitimi veren tek bölüm ve ünv. olduğu için iş olanakları belki iyi olur diye düşünmüştüm. teşekkürler.

İş alanı çok zayıf, genelde hava durumu sunuyorlar.

Edit: İşin şakası elbette. iş alanı için bknz: Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeStAn_YaZaNvidia -- 25 Temmuz 2009; 14:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeStAn_YaZaNvidia

quote:

Ciddî misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

Orijinalden alıntı: DeStAn_YaZaNvidia

quote:

Ciddî misin?

Gökhan Abur. Ntv'de hava durumu sunan güzide insan.Meteoroloji Yüksek Mühendisidir.

Aslına bakarsan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde iş alanı var elbette, işin şakasıydı benimki ama yine de dar.Tek yere bağlısın, düşünsene. Orası alırsa aldın,yoksa hava durumu
    Aslında hava durumu sunmak kariyerde doruk noktası da denebilir, sonuçta adam yüksek mühendis olmuş ve sunuyor yani.

Yazılmaması gerek,zorda kalınmadıkça bu bölümün. Ya da havaya aşıksan ayrı konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeStAn_YaZaNvidia -- 25 Temmuz 2009; 14:20:07 >

• Gitmeyin.Bu yıl samsunda da açılacak önemi kalmayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.