Şimdi Ara

İtü Mimarlık mı Odtü Mimarlık mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Szce odtü de mi okumak daha avantajlı olr yoksa itü demi ? Birde bu üniversitelerde burs bulma imkanım ne olr sizce .
    Konu hakkda bilgisi olan ve bu bölmde okuyan arkdşlar yardımcı olrsa sevinrm

• Odtü nün yanında itü den bahsetmek bile hatalı olur bence, hiç düşünme yeteneğin varsa odtü yaz.
  • Bulunduğu şehir itibariyle İTÜ senin için daha faydalı olucaktır. Hemde ingilizce oluşu da sana yarar sağlar. Yani İTÜ yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay0708

Bulunduğu şehir itibariyle İTÜ senin için daha faydalı olucaktır. Hemde ingilizce oluşu da sana yarar sağlar. Yani İTÜ yaz.

Odtünün eğitim dilide ingilizce. eet bulunduğu şehir daha avantajlı olr . Bir de istanbulda okumak masraflı olacaktır . Burs bulma imkanım ne olr sence
  • tabiki de odtü mimarlık. İngilizce zaten odtü'de standart. Hiç düşünmeden ODTÜ yaz derim
  • odtü diyenler olmuş.Yazık etmeyin arkadaşa.İtünin kampüsü bile yeter.Git gez sonra fırsatın varsa odtü mimarlığı gez.Kararın zaten itü olur.
  • ODTÜ bi kere ODTÜ'NÜN Kampüsü harika ayrıca eğer ekonomi gibi bi bölüm istiyor olsaydın şehir daha önemli olabilirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle İTÜ Mimarlık. İTÜ Mimarlık bi markadır. Hele ki İTÜ ingilizce mimarlıksa balından yenmez. Hiç düşünme arkadaşım.
  • odtü mimarlık düşünüyorum bende fakat çok zor dediler gözümü korkuttular
  • İTÜ çok mu kolaymış da gözün korktu :)
  • İTÜ diyorum. İstanbul'da bir alışırsan yaşamaya bir daha kopamazsın o şehirden.
  • itü ..inşaat

odtü..inşaat

odtü..uzay ve havacılık

itü...makine

boğaziçi...kimya muh

( ıng sevıyem cok dusuk...ama kaçarı yok 1-2 sene hazrlk okucaz gozukuyor...mf4....8494)

bu arda boğazıcınde hazrlkta kalrsn yurttan atılp bursun kesılıyormus dogru mu ?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.