Şimdi Ara

itü işletme uolp-suny new paltz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar malum yks sonuçları açıklandı bende gelecek vadettiğini düşündüğüm itü işletme ücretli olarak uolp programına dahil olmayı düşünüyorum sizce maliyetler nasıl olur,okumak mantıklımı,İstanbulda İtü'de yurt sorunu olurmu(İstanbul dışından geleceğim) yorumlarınızı yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralsarıı -- 19 Temmuz 2024; 14:9:47 >

• İtü suny bilişim sistemleri öğrencisiyim abd’ye gideceğim sorularini detayli yaz, cevaplandirayim dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhaba

1-ABD'de ne kadar masraf çıkar bana(Herşey dahil tahmini)

2-İTÜ'nün kendi yurdu çıkar mı

3-Hazırlık nasıldı İngilizce öğrenmesi zorladımı

açıkçası benim için önemli olan ABD'de gidecek ücret en çok onu merak ediyorum bunları cevaplarsan sevinirim kanka

• kralsarıı K kullanıcısına yanıt

Abd'de üniversiteye yaklaşık 30.000 dolar ödeyeceksin. SUNY üniversiteleri New York'un ucuz şehirlerinde oluyor genelde o yüzden aylık 1000 dolar da yaşam masrafın oluyor.

İtünün kendi yurdu çıkma ihtimali çok düşük, hem bölümün ücretli hem de ciddi yurt problemi var. Vadi yurdunu da depremden dolayı kapattılar, öğrenciler kyk'da kalacak büyük ihtimalle.

İtü'nün hazırlığı kesinlikle toefl geçmek için yeterli değil eğer seviyen çok iyi değilse. TOEFL gerçekten zor bir akademik sınav. Benim hala geçemeyen arkadaşlarım veya 2.yılında olan arkadaşlarım var. Kesinlikle dışarıdan takviye alman gerekecek.

• KYK'nin çıkacağı da belli değil kararsız kaldım yazıp yazmamakta

kyk büyük oranda çıkıyor. Geçen sene ben çıkmayan görmedim, sen bilirsin tabii.

• bu arada teşekkürler sıkılmadan cevap verdiğin için youtube de bu bölüme gidenlerin büyük bir kesiminin pişman olduğunu gördüm yani bu program bittiği zaman çokta avantajı olmuyor diyorlar birde programdan dolayı ABD'de falan çalışmak oldukça zor diye yorumlar görünce kafam fena olarak karıştı çünkü ben bu programa Amerika'da yaşamak için katılmayı düşünüyorum bu konu hakkında ne düşünüyorsun dostum son olarak açıklarsan süper olur

önermem dostum, bu bölümün en büyük sıkıntısı mezuniyetten sonra 1 yıl çalışma izni vermesi. STEM derecelerinde yani matematik, mühendislik gibi derecelerde 3 yıl veriyorlar ve bu amerikada kalıcı olmanı çok kolaylaştırıyor. 1 yıl maalesef şirketler için çok az bir süre

• bir sene için 40k doları gözden çıkarabiliyorsun ama yurt mu sorun oluyor, kyk çıkar illa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.