Şimdi Ara

TOBB ETU EEM HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sıralamam 750-2000 arasında gelecek ve aklımda bu okul var. Bilgi sahibi olan veya orada okuyan varsa yardımınıza muhtacım. Niye bu okul derseniz artık aileme yük olamam ve verdiği burs ve yurt imkanları çok makul. Ben okulun akademik, fiziki ve sosyal yapısı hakkında bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

TOBB ETU EEM HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5chizo -- 1 Temmuz 2015; 12:34:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler ilgilenen yok mu?

• sakın öyle bir hata yapma. O okulun etiketi yok.
  • Abi direkt peşin cevaplarla gelmeyin lutfen nedeniyle beraber açıklarsanız sevinirm.

• Akademik olarak üst düzey bir okul, eğitim kalitesi yüksek, hocalarla çok rahat iletişime geçebiliyorsun. Hani müsait olduğu bi zaman odasına gidip bölümün hakkında saatlerce bile konuşabilirsin. Bunun haricinde yurt olanakları da çok iyi, odalar lüks bya rahat edersin.
    Gelelim sıkıntılı yanlarına; öncelikle okul 11 ay sürüyor, bilkentliler 31 mayısta tatile girdi biz hala vizelere giriyoruz, ağustosun ortalarında biticek okul. Diğer kötü yanı sosya olanakların oldukça zayıf olması, Ankara'nın merkezi bir yerinde bulunmasına rağmen. Okul pek desteklemiyor öğrencilerin sosyal faatliyetlerini.
    Başka sorun varsa özelden de cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5chizo

Abi direkt peşin cevaplarla gelmeyin lutfen nedeniyle beraber açıklarsanız sevinirm.

Sen o arkadaşa bakma, ona kalsa herkes mühendisliği bırakıp tıp yazsın. Rakip elemeye çalışıyor kendileri.

Onun haricinde ODTÜ EEM'yi düşünebilirsin ama sen verdiği burs için TOBB diyorsun sanırım.

• bir liseli olarak gördüğüm kadarıyla(4 yıl boyunca hafta içi her gün) okulun burs dışındaki artısı okurken sadece staj yaparak 1 yıl geçirmen.Sosyal ortam pek yok zaten yerleşkesi küçük(odtüye nazaran//başka üniversiteleri çok görmedim). Akademik olarak genelde büyük üniversitelerden transfer yapıyolardı şu an durum nedir bilmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gezmeyi Seven Adam G kullanıcısına yanıt
    hocam bu adam eem mezunu diye biliyorum zaten her yıl rakip elemesi saçma olur
    bkz:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=38943532

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B5F3F6CC6 -- 28 Haziran 2015; 14:01:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevapiçingeldim

hocam bu adam eem mezunu diye biliyorum zaten her yıl rakip elemesi saçma olur
    bkz:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=38943532

Mezun falan değil. İTÜ'de 3. sınıfım bıraktım tıp için çalışacaaam diyen biri. A) Troll, rakip eliyor B)İTÜ'de yıllardır 3. sınıf, sınıf geçemediği için milleti yanlış yönlendiriyor.

hocam o dediğiniz adam şu adam http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=2074630
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevapiçingeldim

hocam o dediğiniz adam şu adam http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=2074630

Haaa, lan adamın günahını aldık ya

Evet burs lazım babamdan hiç para almadan bitirmek istiyorum üniversiteyi. Odtü yılın başında hedefimdi ama tobb aklımı çeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5chizo 5 kullanıcısına yanıt
    Kardes oyle bir hata yapma sakin. Zaten Tobb'un puaninin yuksek olmasinin nedeni verdigi cezbedici burslar. O siralamaya Odtu Ee falan yaz yoksa yazik edersin siralamana. Madem burs diyorsun Bilkent de yazabilirsin orasi da burs veriyor.

• Abiler kafam cok karisti yok mu baska bilgi sahibi olan akademik kadrosu cok kotu diyorlar. is bulma garantisi yalan diyorlar bilen bi el atsin.

• Up

• up
  • Bence metu yazmalısın. Diğer alternatif bilkent.

• Bizim okuldan biri gitti 2 sene önce ama pek memnun değil diye biliyorum. Odtü itü bilkent gibi üniversitelerin mezunlarının yanında adın bile geçmiyor demişti.
    Ha çok avantajlı bursları ve imkanları var. Stajını bile onlar ayarlıyor ama ben senin yerinde olsam o puanı harcamazdım ya odtü ya itü ya da bilkent yazardım

• Bilkent tutmuyor abi. burası olmazsa zaten hacettepe tıp yazıcam.
  • Madem burs istiyorsun bilkent bilgisayar yaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.