Şimdi Ara

İTÜ/SABANCI/GS EKONOMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangisini seçmem gerektiği hususunda kararsızım. Neden bilmiyorum ama itü daha cazip geliyor bana. İstanbulun merkezinde olması bölümün %100 ing oluşu hocaların hepsinin doktorasının yurtdışından olup 6 sının yabancı olması (hocaları cidden kaliteli sabancının hoca kadrosundan bence farksız ama sunduğu imkanlar açısından tabi fark var) son sene verdiği sçmeli dersler ile özel sektörde uzmanlaşma tanıması zorunlu stajı ayrıca sadece 50 kişi alması hocaların bir ayağının özel sektörde olması tecrübeleri cezbediyor beni. Yurtdışı imkanları ksıtlı olabilir ama çok da o fırsatı başka okulda da olsa değerlendirmek istemem gibi geliyor onun dışında bölümün yeni olması problemli gibi ama okulun hali hazırda en az 30yıllık bir işletme ve end müh geçmişi var. Öte yandan okul okunursa devlet okulunda okunur takıntım var. Lakin bir yandan da sabancı gerçeği var kampüsün uzak oluşu ve öğrenci profili dışında mükemmel okul sistemleri harikulade. Gs ise puanına yazık etme de gidebilceğin en iyi yeri yaz diyenlerin tavsiye ettiği yer sorbonne diploması yeri ve gs olması güzel ama fr iktisat okumak cezbetmiyor. Siz neyi tavsiye ederdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıncı12 -- 2 Ağustos 2016; 18:33:08 >

• İTÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stock Trader S kullanıcısına yanıt
    neden itü?
  • Uppp

• akıncı12 A kullanıcısına yanıt
    Bölüm yeni ama hızlı gelişiyor sen açıklamasını yapmissin zaten

• İTÜ,sebepleri de gelişmesi,İTÜnün köklü bir üniversite olması,akademik kadrosunun iyi olması,kulupleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabancı gibi bi üniversite gelse 1 dk durmam 😕

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi Ekonomi?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Ekonomi'de kesinlikle Sabancı MIT'le anlaşması var. Sabancı'dan mezun olunca MIT'den de mezun olmuş sayılıyorsun

• MIT olayını duymamıştım cidden iyi bir özellik bildiğim iyi oldu teşekkürler

• Hayır,ordan mezun olmus sayılmıyorsun sadece anlasmaları var.Mezun olunca referans olur ama cift diploma olayı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: marblegilded

Hayır,ordan mezun olmus sayılmıyorsun sadece anlasmaları var.Mezun olunca referans olur ama cift diploma olayı yok
    MIT'den mezun olmuş sayılmıyorsun aynen sadece ortak müfredat görüyorsun ama MIT'e kabul alanlar oluyor ünişversite sonrası.
  • Sabancı'da ekonomi mi varmış 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenatay -- 17 Haziran 2017; 16:3:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serenatay

La Sabancı'da ekonomi mi varmış 😂

http://sabanciuniv.edu/tr/fakulteler-programlar/mdbf-lisans-programlari

http://sabanciuniv.edu/tr/fakulteler-programlar/ssbf-lisans-programlari

http://sabanciuniv.edu/tr/fakulteler-programlar/ybf-lisans-programlari

Sabancı'da lisans seçimini sonradan yaptığın için ösym tercihinde fakülte tercihi yapabilirsin gerçi onu da sonradan değiştirebilirsin yani tmden girip mühendislik de okuyabilirsin bursun kesilmesin yukarıda attığım linkte tüm lisans programları var.

• Üste sabancı yazıcam alta da itü. Sabancı gelme garantisi yok sınır sayılabilir olmazsa itüye giderim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıncı12

Üste sabancı yazıcam alta da itü. Sabancı gelme garantisi yok sınır sayılabilir olmazsa itüye giderim zaten

Bilkent niye düşünmüyorsun? Sabancının altına Bilkent yazabilirsin.
  • upower U kullanıcısına yanıt
    Hocam tm1 4.6k benim gelceğini sanmyorum ama dediğiniz gibi yazdım en başa
  • quote:

Hocam tm1 4.6k benim gelceğini sanmyorum ama dediğiniz gibi yazdım en başa

Ha gelmez o zaman sen bilirsin o zaman ben olsam GSÜ'yü İTÜ'nün üzerine yazardım
  • upower U kullanıcısına yanıt
    hocam iktisat zor zaten fr da zor fr iktisat daha da zor :D
  • quote:

hocam iktisat zor zaten fr da zor fr iktisat daha da zor :D

Fransızca kısmında haklısın katılıyorum da daha prestijli GS ekonomide İTÜ'den şirketlerin gözünde hayırlı olsun ama, İTÜ de güzel görünüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.