Şimdi Ara

İtü uçak mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölüm hakkında bir kaç sorum var öncelikle dersler ingilizce mi sitesinde %30 yazıyor buna nasıl uyuluyor. Gerçekte hangi dilde işleniyor? Bu %30 için hazırlık okumak zorunda mıyız. Mesela %30lar için ayrı bir yeterlilik sınavı oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arastirdigim kadariyla dersler ingilizce oluyormus, %30 luk ingilizce kismi ilk derslerde belli olur. itu de her bolum icin hazirlik zorunlu herkes proficiency ye giriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kredinin %30' unu İngilizce veriyor sistem sana. Kalan %70'ini ister İngilizce seç ister Türkçe. Evet hazırlık zorunlu. Ayrı bir yeterlilik sınavı olmuyor herkese aynı.
    Tavsiyem ODTÜ havacılık yazman, bırak İTÜ'yü okunmaz.
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Niye okunmaz odtüye göre eksilerini ve artılarını yazabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmnn.osmnn

Niye okunmaz odtüye göre eksilerini ve artılarını yazabilir misiniz
    Hocan ben de bilmiyorum ama forumdakiler okunmaz diyor o yüzden . Sanırım İTÜ Türkçeymiş bi de. Türkçe mühendislik okuyan taş kemirir bu devirde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihagaeshi -- 9 Temmuz 2019; 18:3:3 >
  • Osmnn.osmnn O kullanıcısına yanıt
    Dalga geçiyor hocam. İTÜ'de de ODTÜ'de de okunur. Ankara'dan savunma sanayisine geçmeniz daha rahat olur tabi bunu düşünüyorsanız.

• Çöp bölüm. Mezunlar işsiz matematik dersi anlatıyor. ODTÜ falan gidin İngilizce okuyun da adam akıllı diliniz olur İngilizce öğretmenliği yaparsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü inşaat mühendisliği
    geçen yıl önce açıldı
    İTÜ uçak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Katılıyorum bu arkadaş İTÜ EHB %30'da ağzı kokuyor fakirlikten, açlıktan. Arada yemek veriyoruz küçük dostumuza arkadaşlarla. Türkçe mühendislik okunmaz anlayın şunu. GTÜ, Hacettepe gibi İTÜ'den 5 gömlek üstün okullara gidin.

• Puanı yüksek diye yazanlar tabiki işsiz kalır. İlgin olması lazım. Evet mezunlar işsiz. Tai nin genel müdürünü işsizlikten almışlar

• Tam bir aptal yorumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreutz

Tam bir aptal yorumu
    Katılıyorum.
    Ben de.

• Osmnn.osmnn O kullanıcısına yanıt
    Ne sanıyorsun sen uçak falan tasarlayacağını mı haha? Tıp yaz geç işte birader İTÜ MİTÜ hikaye bunlar.

• Burada İTÜ Uçak Münhendisliği'nden mezunlarına da iş bulamıyor diye yazdılar ya tamam daha iş bulma konusunda yazmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.