Şimdi Ara

İTÜ VE ODTÜ'NÜN YENİ REKTÖRLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İTÜ'ye, 2 aydır ODTÜ'ye atanması beklenen ve çokça konuşulan Prof. Dr. Hasan Mandal atandı. Muhtemelen İTÜ'nün yenilikçi yapısı artarak devam edecek eski rektörleri gibi canım istedi yaptım kararlarını daha az alır gibi duruyor. Kendisi eski TÜBİTAK başkanı ve açıkçası TÜBİTAK kendisinin döneminde iyi yönetildi. Ayrıca uzun süredir de sabancı üniversitesi rektör yardımcısıydı. (Hasan Mandal'ın kendisi ODTÜ mezunu olduğu için ODTÜ'ye rektör olacağı düşünülüyordu, bu aynı zamanda İTÜ'ye İTÜ mezunu olmayan birinin atandığını gösterir.)

ODTÜ'ye Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil atandı. Düne kadar sanayi bakan yardımcısıydı, ODTÜ Makina mezunu ve ders vermişliği var. Bunların dışında pek bir şey bilmiyorum.

YÖK'e ise henüz atama yapılmadı Prof. Dr. Verşan Kök (ODTÜ Eski rektörü) ya da Prof. Dr. İsmail Koyuncu (İTÜ Eski rektörü) atanacağını düşünüyorum (şahsi fikir). Umarım İTÜ eski rektörünü daha fazla tutmazlar akademinin içinde. Prof. Dr. Verşan Kök, YÖK'ü makul çizgide tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 16 Ağustos 2024; 2:23:26 >

• La hasan mandalı kaçırmışız la

Neyse makina mezunu rektör ile tam gaz devam (cope)

Şimdi tekrar düşündüm de hasan mandal dönemi tübitak görece daha iyi yöneltilmişti ve yine bildiğim kadarıyla hükumetin sevdiği adamlardandı. Onun itü'ye atanmasi hükumetin favori seçmesi olabilir mi bu ikili arasından.
    Ayrıca ahmet hocayla ilgili yazıları okuyunca bayağı okul neredeyse tam karşısında olduğu yazıyor. Adam ektiği tohumları bicecek 8 yıl.

Eee bize ne abi, şu makine tarafındaki bahçeleri duzenlesin bir de kaldırımları falan yenilesin (cok kötü haldeler) yeter de artar bile.
  • La hasan mandalı kaçırmışız la

Neyse makina mezunu rektör ile tam gaz devam (cope)

Şimdi tekrar düşündüm de hasan mandal dönemi tübitak görece daha iyi yöneltilmişti ve yine bildiğim kadarıyla hükumetin sevdiği adamlardandı. Onun itü'ye atanmasi hükumetin favori seçmesi olabilir mi bu ikili arasından.
    Ayrıca ahmet hocayla ilgili yazıları okuyunca bayağı okul neredeyse tam karşısında olduğu yazıyor. Adam ektiği tohumları bicecek 8 yıl.

Eee bize ne abi, şu makine tarafındaki bahçeleri duzenlesin bir de kaldırımları falan yenilesin (cok kötü haldeler) yeter de artar bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 16 Ağustos 2024; 2:46:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuduğum yorumlar açısından bize pek hayırlı olacak gibi görünmüyor, pek bilgim yok ama. henüz bir tane sevene rastlamadım okurken

• alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt

Abi hocanın bölümde çalıştığı zamanki mesajları takma zaten bölümden hakkında nottur ders anlatımıdır iyi yorum olan 1 (bir) hoca var o da boun lisans mezunu.

• hakkında biraz bakınayım dedim, kavaklık olayında yukarıdan öğrencilerin fotoğrafını çeken hocaymış. o dönem lisedeydim ama odtü istediğim için olayları takip ettiğimden bu kişiyi hatırlıyorum maalesef, konuşulmuştu bayağı. bi de başka bi ilginç nokta olarak rektör olduğu ilan edildikten sonra twitter hesabını kapattı kendisi, 15 dakika önce baktığım hesap şu an yok  

8 sene yandık desene

Bari makina g kantinini tekrar actirsin valla b'ye yürümeye üşeniyoruz

• İtü rektörü iyi duruyor ama hocam sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt

Hükümetin ODTÜ-İTÜ arasında favorisi belli zaten. Bize atanan okulun baş düşmanı gibi görünüyor eskisini aratmasa bari.

• Davulcu vur davula

Twitter hesabı zaten sadece reise teşekkü içeren postlardan oluşuyordu. Twitter'ını kapatması iyi bir adım daha orta yolcu ODTÜ'ye yakışır vir şeyler yapmayı deneyecek. Kendisinin öte yandan okulda zaten rektör yardımcılıği ve nasa gibi deneyimleri var

Hasan mandal'ın son saat değiştirildiği soyleniyor fake atmıslar. O olsa risk alinmamis olacaktı ama hepimiz zaten ITÜ - ODTÜ ikileminde devletin/hükümetin kimi sevdiğini biliyoruz (yukarıda yazildigi gibi). Keşke hasan mandal olsaydı dedirtmez umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 16 Ağustos 2024; 9:58:18 >
  • ATANMIS HICBIR REKTORDEN HAYIR GELMEZ. TUBITAK DENEN KURUM SALAVAT VE ZIKIRMATIK PROJELERIYLE GUNDEME GELEN DINLE YIKANMIS BIR KURUM.

ODTUNUN SECILMIS SON REKTORU RAHMETLI AHMET ACARDIR.GERISI HIKAYE...

• İkisi de para edecek adamlar değiller. Kusura bakmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YÖK'e Verşan KÖK atanacak bu arada

• orientis O kullanıcısına yanıt

tüm şu atama sürecinin tek doğru kararı olur. bu adam en çok hak eden kişi ve akademiden anlayıp yök üzerinden kendi pr çalışmasını yapmaz. umarım böyle olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.