Şimdi Ara

itü'yü düşünen kimse yok mu ? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes düşündüğü bölümü ve netlerini yazarsa güzel olur.yaz sonuna kadar iş görür bu konu

itü elektronik ve haberleşme (i)
    itü elektronik ve haberleşme
    itü bilgisayar (i)
    itü bilgisayar
    itü kontrol (i)
    itü kontrol

ygs 1 5900... 454 ygs 2 5200...455

lys1:

mat 43,75
    geo:27,50

okul puanı:61

lys 2:

fizik:25
    kimya:28,75
    biyoloji:27,50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelenbevili172hhc -- 28 Haziran 2011; 0:52:16 >

• Ben düşünüyorum ama seneye inş.
    Bu seneki netlerim:
    YGS 55 bin
    LYS Mat:34 Geo:19
  • Yeni kurbanlar arıyor okul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Yeni kurbanlar arıyor okul.

Korkutma bizleri hocam

• sene başında istiyordum mimarsinana döndüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonso... -- 20 Haziran 2011; 22:46:01 >
  • bakalım çukurova ingilizce makine tutmazsa itü jeolojiye gidip üniversite içi yatay geçişle başka bir mühendisliğe geçmeyi düşünüyorum.
  • Hazır başlık açılmışken elektronik haberleşme hakkında bilgi edinmek istiyorum. Yani ingilizcesi ile Türkçe'si iş bulurken fark yaratır mı? En azından yeni açıldığını düşünürsek.. Veya Türkçe'ye gidip sonra ingilizce serfitikası alırsak aynı şey olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taü de okuyan var mı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İTÜ-Metalurji ve Malzeme Müh.

çok zorlarsam :

Endüstriyel Tasarım

Ösymnin sisteme girebilirsem,badem bıyık yaparsam:

Bilg. Müh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NHC

Hazır başlık açılmışken elektronik haberleşme hakkında bilgi edinmek istiyorum. Yani ingilizcesi ile Türkçe'si iş bulurken fark yaratır mı? En azından yeni açıldığını düşünürsek.. Veya Türkçe'ye gidip sonra ingilizce serfitikası alırsak aynı şey olabilir mi?

%100 İngilizce programında olan öğrencilerin diplomasında İngilizce eğitim olduğunu belirten bir ibare olacak. İşverenlerin gözünde belki bir artı olarak düşünülebilir tabii ki. Ancak yabancı dil açısından tek dayanak da diplomadaki İngilizce eğitim ibaresi olduğunu düşünmüyorum.

İTÜ'de tam Türkçe program da yok. "İngilizce" ibaresi olmayan programlarda da minimum %30 İngilizce sistemi var. Yani bu programlardaki öğrenciler de derslerin en az %30'unu İngilizce seçmek zorundadır; ancak eğer yeterli kontenjan açılmışsa bu İngilizce ders oranını arttırabilir.

İleri düzey bir İngilizcen varsa bunu kanıtlayan belgeler sunabilirsin.

• @ :AlacaKaranlık:

Hocam elektrik mühendisliği ve kontrol mühendisliği hakkında ki yorumların neler acaba? O bölümlerde okuyan arakdaşların varsa eğer yorumları neler? Şimdiden teşekkürler

Edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay -- 20 Haziran 2011; 23:05:33 >
  • Yani en az derken mesela ben %30'luk olan kısmı kazandım. Ama 100% görmek istiyorum dedim mesela. Diplomamda ingilizce yazıcak mı? Hiç sanmıyorum ama =)
  • quote:

Yani en az derken mesela ben %30'luk olan kısmı kazandım. Ama 100% görmek istiyorum dedim mesela. Diplomamda ingilizce yazıcak mı? Hiç sanmıyorum ama =)

ösym kılavuzunda girdiğin neyse o yazar, yani ingilizce ibaresi bulunmaz
  • düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

@ :AlacaKaranlık:

Hocam elektrik mühendisliği ve kontrol mühendisliği hakkında ki torumların neler acaba? O bölümlerde okuyan arakdaşları varsa eğer yorumları neler? Şimdiden teşekkürler

İkisi de iyi bölüm. Gerçi KPSS açısından elektrik mühendislerine bir darbe vuruldu, elektrik-elektronik mühendisliği mezunlarıyla aynı şartlar sağlandığı için. Ama özel sektörde de elektrik mühendisliği hem Türkiye'deki çalışma alanının genişliği açısından hem de İTÜ etiketiyle tercih edilebilir bir bölümdür.

Bir de İTÜ'de "Mühendislik Fakültesi" diye bir şey yok, bunu ayırmışlar. "Elektrik-Elektronik Fakültesi" altında Elektrik, Kontrol ve Elektronik ve Haberleşme mühendislikleri barınıyor. (Bilgisayar Mühendisliğini geçen yıl buradan ayırdılar, ayrı bir fakülte hâline getirdiler.) Hocalardan, her üniversitede olabileceği gibi, iyi olanları da var, pek sevilmeyeni de var. Çok sağlam hocalar da var ama. Bir de fakülte hem sınavlarda hem de notlarda "zor adam" olabiliyor.

• quote:

Yani en az derken mesela ben %30'luk olan kısmı kazandım. Ama 100% görmek istiyorum dedim mesela. Diplomamda ingilizce yazıcak mı? Hiç sanmıyorum ama =)

İşte o programda İngilizce ibaresi yok.
  • Eyv hocam. Neyse artık bakalım lys 2 neler göstericek..
  • Ben de İTÜ düşünüyorum ama ygs batırdı beni. YGS'de 20 bin sıralamam lys 1 de de toplam 2yanlıs 2bosum var. Lys2 iyi gecerse olabilir bi umut.
  • Olmaz mı

İTÜ Bilgisayar akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

@ :AlacaKaranlık:

Hocam elektrik mühendisliği ve kontrol mühendisliği hakkında ki torumların neler acaba? O bölümlerde okuyan arakdaşları varsa eğer yorumları neler? Şimdiden teşekkürler

İkisi de iyi bölüm. Gerçi KPSS açısından elektrik mühendislerine bir darbe vuruldu, elektrik-elektronik mühendisliği mezunlarıyla aynı şartlar sağlandığı için. Ama özel sektörde de elektrik mühendisliği hem Türkiye'deki çalışma alanının genişliği açısından hem de İTÜ etiketiyle tercih edilebilir bir bölümdür.

Bir de İTÜ'de "Mühendislik Fakültesi" diye bir şey yok, bunu ayırmışlar. "Elektrik-Elektronik Fakültesi" altında Elektrik, Kontrol ve Elektronik ve Haberleşme mühendislikleri barınıyor. (Bilgisayar Mühendisliğini geçen yıl buradan ayırdılar, ayrı bir fakülte hâline getirdiler.) Hocalardan, her üniversitede olabileceği gibi, iyi olanları da var, pek sevilmeyeni de var. Çok sağlam hocalar da var ama. Bir de fakülte hem sınavlarda hem de notlarda "zor adam" olabiliyor.

Yorumun için çok teşekkürler hocam. Bakalım hayırlısı diyelim, bu sene ağustosta başlıyor kurs. Umarım çalışmaktan sıkılmam.

• Bende bilgisayar ve makina dallarinda itu ile bogazici nin farkini sormak istiyorum.Sizce hangisi daha iyidir?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.