Şimdi Ara

İtüdeki saçmalık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler inglizceleri kapatmışlar,onların kontejyanı türkçeyi atmışlar sanıyodum türkçe kontejyan aynı bi tek inglizce kapatılmış bu sene kim iblir kaç bin yükselicek itü sırlalamaları ben mi ynalış bakıyorum 2012-2013 karşılaştırın bakın bir.

• doğru görmüşsün dostum yapacak bir şey yok muhtemelen yükselecektir.
  • ön kılavuzdaki yanlışlık sandım şimdi normal kılavuz yayınlanmış hala aynı,ya odtünün sıralamlar yükselicek yada itünün?neden bunu yaptılar anlamıyorum odtü yine itünün önüne geçicek 2010 kılavuza bakın, (itünün inglizce bölümleri açtığı sene)2009 daki haline geri mi düşçek şimdi itü?
  • cok tıp kontenjanı acılmıs bn her blumun dusucegıne ınanıyorum 4 5bolumde toplasan 250 300 azalma var tıpta 2klık kontenjan artısı war bnce rahat her yer duscek
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbonbon meyvesi

beyler inglizceleri kapatmışlar,onların kontejyanı türkçeyi atmışlar sanıyodum türkçe kontejyan aynı bi tek inglizce kapatılmış bu sene kim iblir kaç bin yükselicek itü sırlalamaları ben mi ynalış bakıyorum 2012-2013 karşılaştırın bakın bir.

Hocam hiçbir şey anlamadım biraz daha açar mısın demek istediğini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbonbon meyvesi

beyler inglizceleri kapatmışlar,onların kontejyanı türkçeyi atmışlar sanıyodum türkçe kontejyan aynı bi tek inglizce kapatılmış bu sene kim iblir kaç bin yükselicek itü sırlalamaları ben mi ynalış bakıyorum 2012-2013 karşılaştırın bakın bir.

hocam mesela makinenin ing kontenjanı 36 iken türkçe kontenjanı 211. 36 kişinin çıkarılması o kadar etkilemez. çoğu bölümde ingilizcelerin kontenjanı az ve her bölmün ingilizcesi kapanmadı. ve tıp kontenjanında da artış var. bu bakımdan düşme bile yaşanabilir. tabi talebe de bağlı ama belli olmaz... ama çok yükseleceğini sanmıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.