Şimdi Ara

İtülülerdeki Odtü çekememezliği....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün babamla Ankara'da bir tanıdığın yanına gittik, adam orada çalışıyor , yanındada bir abi vardı (abidiyecceğim 30 yaşında bir adam), işte birkaç hoşbeşten sonra işte adam inşaat mühendisi, sordu nerede okuyorsun işte söyledim odtü falan,sende mi odtüyü bitirdin dedim bende..

işte orada ipler koptu, adam bana bi kızdı (ciddi anlamda), işte ben odtüyü ne bitircem, orada hiçbir şey öğretmiyorlar,2 kelime bik bik ingilizce öğreniyorlar sonra caka satıyorlar vs vs adam bana 15 dakika odtüye yerdi...bir tek odtüye küfretmedği kaldı...

bende büyüğüm ve babamda var yanımda diye bi laf söyleyemedim....

ve forumdada gördüm...bir çok itülü arkadaş (yapmayanları tenzih ederim), odtü ya da boğaziçi ye bir övgü gelse hemen itünün üniv-i tekniki malikisinden başlayarak anlatmaya başlıyor...

sormak istediğim odtülüyle ne alıp veremediğiniz var hepimiz kardeşiz, hepimiz ülkeye faydalı olmaya çalışıyoruz...bu kavga ne diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycan87 -- 26 Haziran 2009; 0:11:08 >

• Çünkü Türk milleti. Aziz Nesin'in ve Neyzen Tevfik'in gayet yerinde sözleri vardır bu millet hakkında.
  • En iyiler her zaman saldırıya uğrar!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Torque_

En iyiler her zaman saldırıya uğrar!!!!!!!!!

belki senn gibiler böle yaptığı için oluyodur.
  • En iyisi yıldız bence
    Cünkü başka yerler tutmadı
    Kendimide üzmeye gerek yok
    Ama bu yıl öss ye tekrar gircem

NOT:Her bölüm farklı oluyo okullarda
    Hocalara bağlı yani.Genel gecer bi üstünlük olduğunu zannetmiyorum
  • gereksiz bi sidik yarışı ikisi de türkiye nin en iyi üniversitelerinden karşılaştırmak anlamsız

ha bu dediğin olayda itülüler kadar ödtülüler de suçludur onu söyliyim
  • @baycan87 siz yösle mi girdiniz odtüye? Eğerki bu sınavla girdiyseniz kaç puan çektiniz bizim bir tanıdıkta sınava girdi de yösle merakımdan soruyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trajikomik.
  • itünün istanbulda olması olayın aslı
    2 okuldada okudum keşke ankarada okumasaydım diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cromartie

@baycan87 siz yösle mi girdiniz odtüye? Eğerki bu sınavla girdiyseniz kaç puan çektiniz bizim bir tanıdıkta sınava girdi de yösle merakımdan soruyorum.

profile göre adı burak:) yös le girmesi pek olası gözükmüyor...
  • ODTÜ'yü gezmeye gitmiştik lisede.Otobüste ODTÜ'lü çok güzel bir kız elinde mikrofon ile kampüsü tanıtıyordu.Bütün erkekler kampüse değil kıza bakıyordu.Kız da durdu ve dedi ki "Bana bakacağınıza kampüse baksanız eminim daha yararlı olur " Liseli kızlarımız kahkaha atarak gülmeye başladılar,kıskandılar ya

ODTÜ'yü gezdiğimizde hayran kalmıştım.O kadar büyük bir arazisi var ki insan içinde kaybolur.İnşaat Mühendilsiğinin açık alanını görmüştüm ağzım açık kalmıştı.Devasa bir inşaat alanı vardı öğrenciler için yapılmış.Teknopark'larını çok övdüler,İsrail'e bile ürün satmışlar.Baya etkileciydi.

İTÜ'yü gezme şansım ne yazık ki olmadı.Tek kıskandığım noktaları Taksim'e direk metro olması [m=evillol.gif]
    Biz otosüslerde sürünüyoruz İTÜ'lüler hızla Taksim'deler.Öğrencilerinin çok havalı olduğunu biliyorum,bizim kadar kimse teknik eğitim veremez gibi bir ton laf ederler.Bu yüzdendir ki ODTÜ,Boğaziçi'ye yarışa giriyorlar.ODTÜ'yü bu konuda geçer mi bilemem ama eminim ki Boğaziçi'ni geçerler.Ama bu olayı takıntı haline getirenlerde var.İTÜ sözlükte bir ara takılmıştım.YTÜ nasıl İTÜ takıntılıysa, İTÜ de ODTÜ'ye Boğaziçi'ne öyle takıntılıdır diyordu sözlükte.

• Bizim hocalarda odtüden pek hazetmiyor... Enteransan bir durum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: berat23

quote:

@baycan87 siz yösle mi girdiniz odtüye? Eğerki bu sınavla girdiyseniz kaç puan çektiniz bizim bir tanıdıkta sınava girdi de yösle merakımdan soruyorum.

profile göre adı burak:) yös le girmesi pek olası gözükmüyor...

Olur mu canım mesela bulgar göçmenlerinin adı hep Türk adıdır çünkü onlar çift vatandaş olmalarının yanında 89daki çıkan sorunlar nedeniyle buraya göç eden yabancı statüsündeki Türklerdir baycan87'de böyle bir öğrenci olup YÖS ile girmiş olabilir bende puanını merak ettim bir yazarsa sevinirim.

• Elbisenin ütülüsü abazanın itülüsü diye bir söz var.
  • quote:

yok hocam özbeöz Türküm, öss nin zorlu yollarından geçerek girdim her Türk genci gibi
  • vallahi hocam Odtü bence Turkiyedeki en iyi üniversite mühendislik açısından..

Bölümlerinin zorluğu ortada..Odtü Makine Müh.bölümünün de baya efsanesi var..

Havacılık ve Uzay mühendisliği okuyordun herhalde..

Gayet süper bi bölüm..Sonuçta kendini geliştirdıkten sonra Üniversitenın çokta etkisi yok..
  • ben itülüyüm hiç çekememezliğim yok odtüyü. yalnız domain olayının bizim elimizde olmasını isterdim

boğaziçi ise berbat bi üniversite. çekememezlik değil öyle, oranın öğrencileri bile söylüyo bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoriKalina

ben itülüyüm hiç çekememezliğim yok odtüyü. yalnız domain olayının bizim elimizde olmasını isterdim

boğaziçi ise berbat bi üniversite. çekememezlik değil öyle, oranın öğrencileri bile söylüyo bunu

• Tamam ben imzanızdaki trakyalılar imzanızı görünce öyle olabileceğini düşünmüştüm. İyi forumlar
  • şahısların söylediklerini zümrelere atfetmek ne kadar hatalı bir davranıştır onu görüyoruz burada.
    daha mantıklı başlıklar açarsan yorumlarla iştirak ederiz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.