Şimdi Ara

iTunes Çalışmayı Durdurdu Hatası (Kesin Çözüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
16.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süre sorunun çözümü için uğraştım ancak aşağıdaki çözüm tavsiyeleri sorunu çözemedi, siz de bir göz atın boş yere zaman kaybetmeyin.

Soruna çözüm getirmeyen denemeler; (siz de boş yere denemeyin)

. Yeni bir kullanıcı hesabı açmak
    . Apple Quicktime”ı baştan kurmak.
    . Üreticisi Apple olarak görünen tüm yazılımları kaldırıp iTunes' i tekrar kurmak.

bunlarla uğraşmayın büyük ihtimalle ben de olduğu gibi işe yaramayacaktır.

Sorunun çözümüne gelirsek adım adım şöyle; (şimdilik Windows 7' ye göre anlatıyorum)

1. Bilgisayarım üzerinde sağ tuş =>
    2. Özellikler =>
    3. Gelişmiş Sistem Ayarları =>
    4. Açılan pencerede "Gelişmiş" sekmesi seçilir. =>
    5. "Ortam Değişkenleri" =>
    6. Açılan pencerede iki liste var, aşağıdaki "Sistem Değişkenleri" listesinde "YENİ" ye tıklıyoruz
    7. Değişken adına "PATH" yazın ve Değişken değerine ise iTunes' un bilgisayarınızda kurulu olduğu yeri yani hedef' i ("C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe" ) yazın. { bunu iTunes' ın masaüstündeki kısayoluna sağ tuş yapıp görebilir ve "Hedef" yazan yerden kopyala yapıştır yapabilirsiniz.}
    8. Bütün pencerelere Tamam=> diyerek çıkın.

Sorun çözülmüştür, güle güle kullanın.

• Bende işe yaradı teşekkürler
  • teşekkürler dostum çok makbule geçti! 2 saattir uğralıyordum ;)
  • Zaten bende kurulum yeri doğru yazıyodu bi deneyim dedim ama olmadı hala devam. İtools'a devam mecbur.
  • windows 8.1 de de işe yaradı teşekkürler...
  • Teşekkürü hakettiniz. İşe yaradı Windows 8'de tekrar teşekkürler...
  • herkese ıyı forumlar benım sorunum da aynı yapılanı denedım bende yıne aynı uyarıyı verdı resımdekı gıbı iphone'taktıgım zaman hersey normal ama ipod'taktıgım zaman bu uyarıyı alıyorum sorun nedır sızce
     iTunes Çalışmayı Durdurdu Hatası (Kesin Çözüm)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direct3d Hatası Kesin Çözüm!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok sağol,çok faydalı paylaşım aylardır vardı bu sorun sonunda çözüldü bu arada windows 8.1 de de işe yarıyor bu yöntem aynı şekilde...
  • Teşekkürler. Saatlerdir çözmeye çalışıyordum.
  • 7 de olmadı. paylaşım için teekkürler.

itools ta itunes e baglanmıyor. ama tongbu çalışıyor bende ordan devam edyrum.
    güncelledim(11-4), uyumlulugu kaldırdım ama halen aynı hatayı veriyor. win7 starter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 16 Eylül 2014; 23:15:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

7 de olmadı. paylaşım için teekkürler.

itools ta itunes e baglanmıyor. ama tongbu çalışıyor bende ordan devam edyrum.
    güncelledim(11-4), uyumlulugu kaldırdım ama halen aynı hatayı veriyor. win7 starter

Çözebildiniz mi hocam ?
  • Eveto ara cozdum. 11.4.0.18 durumu yüklü ve yönetici konumunda açıyoruz. Ama ek bir çözüm uyguladımmı hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 7 kullanıyorum

benim iphone 6 ile itunes anlaşamıyor!

ilginç olan şu:

benim bilgisayara başka bir iphone bağlanıyor ve itunes açılıyor. ancak benim iphone bağlanınca 'itunes çalışmayı durdurdu' diyor
    benim iphone.u başka bir bilgisayra bağlıyoruz. orada ise itunes açılıyor.
    kısaca
    benim iphone 6 ile itunes anlaşamıyor!

yukarıdaki ve webteki yöntemler(itunes ve bağlı programları silip yeniden yüklemek) işe yaramadı!
  • Her şeyi denedim bu konuyla alakalı konuyu hortlatıyorum ama bunun tek çözümü window güncellemesi yapmak
  • Çok teşekkürler. Windows 8.1'de işe yaradı.
  • 7 Yıl sonra bende işe yaramadı ipad cihazı geri yükleme yaparken birden itunes çalışmayı durdurdu hatası veriyor halen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.