Şimdi Ara

Itunes Gift Card

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 250 tane 25$'lık gift card var.Fakat şöyle bir sıkıntı var,birşeyler satın almaya çalışıp kodu girdiğimde sadece ABD mağazalarında kullanılabilir demekte.Bu konuda bilgisi olan varmı ? nasıl çözebiliriz bu sorunu acaba ? 250 adet yüklü meblağ yapıyor değerlendirmek istiyorum :)

• Hesabını ABD hesabına çevirip öyle kullanabilirsin Türkiye de geçmez. Dolar biraz daha düşük olsa alırdım bir adet :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef öylede denedim ama olmadı farklı bir durum var galiba 😄 öyle olsa uygundan verirsim tabiki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250Adet nerden buldun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticari takside yabancı bir müşteri unutmuş arabanın bagajında, adam bindi uçağa gitti kartlar kaldı arkasında 😄

• Çağatayöngen kullanıcısına yanıt
    Yok böyle olay :D

• Bi tane yolla deneyeyim . Ilk gjnden bri abd magazaxi kullaniyorum . Olur belki diger bir ihtimal ise adamin kartlari iptal ettirmis olma olasiligi elindeki fatura ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iTunes Gift Card Satin Alma
    14 yıl önce açıldı
    Playstation Gift Card US $50
    2 yıl önce açıldı
    App Store / Itunes Gift Kod
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sazan.avi, satın almaya kalkmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

Bi tane yolla deneyeyim . Ilk gjnden bri abd magazaxi kullaniyorum . Olur belki diger bir ihtimal ise adamin kartlari iptal ettirmis olma olasiligi elindeki fatura ile

Bugün gün içersinde göndereceğim dostum.
    Kendi telefonumdan mağaza değiştirip vs. denedim ama olmadı birtürlü.birde sen dene belki benim yaptığım bir hata vardır.
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Neden sazan olsun kardeşim, ben buraya direkt satıyorum vs. gibi birşeyler yazmadım.
    Elimde böyle bir durum var, yardımcı olabilecek varmı diye sordum.
    He sorun çözülür kartlar kullanılıyordur ondan sonra değerlendirirm tabiki.bunda sazanlık bir durum yok ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağatayöngen

Neden sazan olsun kardeşim, ben buraya direkt satıyorum vs. gibi birşeyler yazmadım.
    Elimde böyle bir durum var, yardımcı olabilecek varmı diye sordum.
    He sorun çözülür kartlar kullanılıyordur ondan sonra değerlendirirm tabiki.bunda sazanlık bir durum yok ;)

Başkasının emek verip para karşılığı satın aldığı şeyi siz mi değerlendireceksiniz ?..

Dilerim kullanıma kapattırmıştır.
  • Emek verip vermediğini bilemeyiz,nasıl elde ettiğinide.
    250 adet sadece abd mağazalarında kullanılması mevcut kartların akibetinimi sorguluyorsun şu anda.
  • kardeş bari 10-15 tanesi dağıt burada sevabına :D 1 tane alabilirim, kargo benden ciddiyim :)
  • tanisenes kullanıcısına yanıt
    Dağıtayım ama hiçbir işine yaramayacak şu anda.Bahsettiğim sorunu çözebilirsem söz veriyorum paylaşırım kodu sıkıntı yok :)
  • geçenlerde bir arkadaş yurtdışından alıp getirmişti abd'den iphone ile birlikte aynı sorun vardı. 3 adet kartı paylaşırsan hallederiz.
  • Roark kullanıcısına yanıt
    Mesaj atıyorum .
  • Burdan sazan diyen bir arkadaş vardı.
    Buyursun baksın bakalım sazanmı değil mi ?
    Bir arkadaşa verdim kodu deneyecek, olursa söz verdiğim arkadaşlarada 1er kod vereceğim.
     Itunes Gift Card
  • valla abd mağazasından başka yerde kullanılamaz bu kodlar. ama abd mağazasında da kullanılamıyorsa ya kartlar unutulduğu için faturadan iptal edilmiş olma ihtimali var kodların. yada siz denerken bi hata yaptınız.

eğer uygun görürseniz bende kendi hesabımda deneyebilirim. şu an bnm abd hesabımda 20-25 dolar civarı bakiyem var daha önce gift kart ile yüklemiştim bakiyeyi.
  • Bunlarda kod yoktur bunları alırsın kasada sana otomatik kod oluşturur aldığın yer çöp yani bu halde önemli olan fiş kod fişte yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

Bunlarda kod yoktur bunları alırsın kasada sana otomatik kod oluşturur aldığın yer çöp yani bu halde önemli olan fiş kod fişte yazar

Arka tarafında kod var, kazılmamış hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağatayöngen -- 10 Kasım 2015; 12:40:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.