Şimdi Ara

itunes kredi kartımı kabul etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde kredi kartımla AppStore'dan rahatça alışveriş yapıyordum.
    Geçenlerde bir arkadaşım kendi telefonundan hesabıma girdi. Sonra çıkış yaptı.
    Ondan beridir itunes kredi kartımı kabul etmiyor,
    şu şekilde bi uyarı alıyorum;

"Hesabınıza başka bir bilgisayar veya aygıttan erişildi, satın alma işlemi yapabilmek için ödeme bilgilerini onaylamalısınız."

Sonra benden güvenlik no istiyor, giriyorum, ardından, "Ödeme yönteminiz reddedildi." diyor..

Aranızda aynı problemi yaşayanlar, ya da ne yapmam gerektiğini bilenler varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler.

• App Store'dan bir şeyler satın aldıysan ve valör işlemlerinden dolayi ya da provizyonda bekleyen alışverişlerinden dolayi kredi kartinda yeterli bakiye yoksa bu uyariyi veriyor.. çözüm kredi kartina para yatirmak ve CVV numarani app store uzerinden tekrar girerek hesabini açmak..

bunun dişinda hic sorun yaratmadi bana app store..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

App Store'dan bir şeyler satın aldıysan ve valör işlemlerinden dolayi ya da provizyonda bekleyen alışverişlerinden dolayi kredi kartinda yeterli bakiye yoksa bu uyariyi veriyor.. çözüm kredi kartina para yatirmak ve CVV numarani app store uzerinden tekrar girerek hesabini açmak..

bunun dişinda hic sorun yaratmadi bana app store..

kredi kartı bilgilerini kaldırıp tekrar girdim yine kabul etmedi.
    yani bi şey satın almıyorum sadece bilgileri giriyorum bu sefer direk reddediyor...
  • bir sey almana gerek yok.. atiyorum 2 gun once bir uygulama satin aldin ve kredi kartindan limit yetersizligi nedeniyle parasini alamadi apple.. o zaman bu sekilde hesabina bloke koyuyor, bedava uygulamalari da, guncellemeleri de indiremiyorsun taa ki, kredi kartina para yatirip islemi tekrar onaylattirip hesabini aktif hale getirene kadar.. kredi karti bilgilerini silip bastan yazmak bir sey ifade etmez yani.. ha boyle bir durum yoksa baska sebeplerden dolayi kabul etmiyor olabilir.. ben bir tek bu sebebini biliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

bir sey almana gerek yok.. atiyorum 2 gun once bir uygulama satin aldin ve kredi kartindan limit yetersizligi nedeniyle parasini alamadi apple.. o zaman bu sekilde hesabina bloke koyuyor, bedava uygulamalari da, guncellemeleri de indiremiyorsun taa ki, kredi kartina para yatirip islemi tekrar onaylattirip hesabini aktif hale getirene kadar.. kredi karti bilgilerini silip bastan yazmak bir sey ifade etmez yani.. ha boyle bir durum yoksa baska sebeplerden dolayi kabul etmiyor olabilir.. ben bir tek bu sebebini biliyorum..

bedava uygulama indirebiliyorum purchase filan da çıkmıyor herhalde bende problem farklı :)
    yine de teşekkürler!
  • Sorun büyük ihtimal ile kartınıza alakalı normal kredi kartımı yoksa sanal mı sanal kart ise limitinizi kontrol edin birde kartiniz internet ve telefon alışverişine açık oldugundan emin olun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.