Merhaba, iTunes programını indirdim fakat kullanmayı beceremedim. Iphonemıza nasıl müzik&fotoğraf ekleyeceğimiz konusunda yardımcı olursanız sevinirim
quote:Orijinalden alıntı: Mathilda** Merhaba, iTunes programını indirdim fakat kullanmayı beceremedim. Iphonemıza nasıl müzik&fotoğraf ekleyeceğimiz konusunda yardımcı olursanız sevinirim hocam itunes karışıktır biraz, itools programınızı indirmenizi tavsiye ederim :)
quote:Orijinalden alıntı: zipirmarioo quote:Orijinalden alıntı: Mathilda** Merhaba, iTunes programını indirdim fakat kullanmayı beceremedim. Iphonemıza nasıl müzik&fotoğraf ekleyeceğimiz konusunda yardımcı olursanız sevinirim hocam itunes karışıktır biraz, itools programınızı indirmenizi tavsiye ederim :) Onu çözer miyim ki :)
quote:Orijinalden alıntı: Mathilda** quote:Orijinalden alıntı: zipirmarioo quote:Orijinalden alıntı: Mathilda** Merhaba, iTunes programını indirdim fakat kullanmayı beceremedim. Iphonemıza nasıl müzik&fotoğraf ekleyeceğimiz konusunda yardımcı olursanız sevinirim hocam itunes karışıktır biraz, itools programınızı indirmenizi tavsiye ederim :) Onu çözer miyim ki :) içiniz rahat olsun. çok basit kullanımı var :)
quote:Orijinalden alıntı: zipirmarioo quote:Orijinalden alıntı: Mathilda** quote:Orijinalden alıntı: zipirmarioo quote:Orijinalden alıntı: Mathilda** Merhaba, iTunes programını indirdim fakat kullanmayı beceremedim. Iphonemıza nasıl müzik&fotoğraf ekleyeceğimiz konusunda yardımcı olursanız sevinirim hocam itunes karışıktır biraz, itools programınızı indirmenizi tavsiye ederim :) Onu çözer miyim ki :) içiniz rahat olsun. çok basit kullanımı var :) teşekkürler deneyeceğim:)
quote:Orijinalden alıntı: Mathilda** quote:Orijinalden alıntı: zipirmarioo quote:Orijinalden alıntı: Mathilda** quote:Orijinalden alıntı: zipirmarioo quote:Orijinalden alıntı: Mathilda** Merhaba, iTunes programını indirdim fakat kullanmayı beceremedim. Iphonemıza nasıl müzik&fotoğraf ekleyeceğimiz konusunda yardımcı olursanız sevinirim hocam itunes karışıktır biraz, itools programınızı indirmenizi tavsiye ederim :) Onu çözer miyim ki :) içiniz rahat olsun. çok basit kullanımı var :) teşekkürler deneyeceğim:) rica ederim, çözemezseniz bir pm kadar uzağınızdayım :)