Şimdi Ara

itunes oyun atmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben yeni pc aldım itunesi yükledim ipod touchu tanıyor ama oyun atılmıyor müzik video filan atılılıyor oyun atılmıyor sizce nasıl çözebilirim birde ipod touch 5 ne zaman çıkar

• İlk soruna bi cevabım yok ama iPod Touch 5 eylül ekim gibi tanıtılabilir. Birde twitter'da jailbreak Apple 7 ağustos'da yeni iPhone'u tanıtabilir diye bişey yazmıştı. Bide kuzenim yeni iPod'un çıkmıcağını söyledi. Jailbreak'ta görmüş. Ben bayağı baktım ama bişey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

İlk soruna bi cevabım yok ama iPod Touch 5 eylül ekim gibi tanıtılabilir. Birde twitter'da jailbreak Apple 7 ağustos'da yeni iPhone'u tanıtabilir diye bişey yazmıştı. Bide kuzenim yeni iPod'un çıkmıcağını söyledi. Jailbreak'ta görmüş. Ben bayağı baktım ama bişey bulamadım.

yeni ipodun tanıtılmaması apple ı batırır sony yi sevindirir o yüzden emin olun ki yeni ipod çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

İlk soruna bi cevabım yok ama iPod Touch 5 eylül ekim gibi tanıtılabilir. Birde twitter'da jailbreak Apple 7 ağustos'da yeni iPhone'u tanıtabilir diye bişey yazmıştı. Bide kuzenim yeni iPod'un çıkmıcağını söyledi. Jailbreak'ta görmüş. Ben bayağı baktım ama bişey bulamadım.

yeni ipodun tanıtılmaması apple ı batırır sony yi sevindirir o yüzden emin olun ki yeni ipod çıkacak

İnşallah öyle olur. Bende yeni iPod'u bekliyorum. Eğer çıkmazsa Sony Walkman Z alıcağım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

İnşallah öyle olur. Bende yeni iPod'u bekliyorum. Eğer çıkmazsa Sony Walkman Z alıcağım

İmşallah olur yazmıssınız zaten isteselerdesitemeselerde yeni ipod çıkacak bu kesin çıkmassa kendimi sınırsız banlattırım çıkartmazlarsa sizin gibi millet gidip walkmen alacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM oyunları tekrar indiriyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.