Şimdi Ara

IVY GÖREN MASUM KÖYLÜ ve 8 KASIM' ın ANLAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

herkesin bayramı mübarek olsun dedikten sonra

hayatımda çok özel bir anlamı olan 8 KASIM ile ilgili birkaç şeyi sizlerle paylaşmak istedim.

malum 8 kasım pazartesi günü ALLEN IVERSON Türkiye'ye geldi ve o gün sabah sınavım olduğu için karşılamaya gidemedim.

sınav heyecanı olmadığına göre o günkü heyecanıma sebep IVERSON mutluluğuydu büyük ihtimalle.

öğleden sonraki derse de girdim ve çıkışta birkaç saat basket oynadık okulun arkasındaki potada.

zemini gayet iyi olan ve çemberi de nizami ölçüsünden bir kaç santimetre alçak potası olan bir sahamız var.

3'e 3 maç yapıyorduk ve karşı takım da sadece stres atmaya gelmiş sıradan oyunculardı.

neyse bir kaç saat oynadık falan işte. maçın sonları falandı, saat de akşam 6 falan olmuştu.

sol çaprazda topu alıp önümdeki adamı solundan geçmemle zaten gardları düşmüş rakibin pota altına girmem bir olmuştu.

maç boyu birkaç turnike bırakmış olsam da nasıl olduğunu gerçekten de anlamadığım bir şekilde

ne bileyim sol ayakla çok iyi sıçradım ve hiç beklemediğim bir şekilde "turnike niyeti ile çıkmıştım" tek elle çok güzel bir smaç bastım.

abi ne bileyim;

nizami potada boş potaya çok smaç yapmıştım eskiden ama maç içinde hiç olmamıştı.

hayatımın en uzun bir kaç saniyesiydi herhalde

ne olduğuna gerçekten inanamıyordum.

kenarda izleyenler falan da "oooo!" falan deyince karşı takımdaki arkadaşlar da tebrik ettiler ve gerçekten epey bir ayar oldum.

işin ilginç tarafı (ve bunu sonradan farkettim) yazın sağ ayağımda lif kopmuştu basketbol oynarken düştüğüm için

ve 3 hafta boyunca sağ ayağım alçıda olduğu için sol ayağımla her işimi zıplayarak yapmış ve epey bir kas yapmıştım

galiba onun etkisiyle oldu çünkü son air alert i bırakalı 2 yıldan fazla zaman olmuş ve yaz boyu neredeyse hiç basket oynamamıştım.

neyse arkadaşlar,

bunları neden anlattım: ölsem de gam yemem çünkü bir dönem kafayı fena taktığım bu smaç meselesinde sonunda 1 kere de olsa bir şey başarabildim.

forumda air alert falan uğraşan arkadaşlara da Allah kolaylık ve başarılar verir inşallah çünkü o kadar emeğe gerçekten değiyormuş.

ve bu smaçın:

lisede 3 kere rüyama giren

ve o dönem çok sevdiğim bir NBA yıldızı olan ALLEN IVERSON 'ın Türkiye'ye ve BEŞİKTAŞIM' a geldiği güne denk gelmiş olması

benim için çok hoş bir tevafuk oldu.

nasip bugüneymiş demekki.

Umumu ilgilendiren bir mesele olmayabilir ama benim için özel bir gündü. paylaşmak istedim.

35 yaşında gelse de 25 yaşındaki yaşlı dizlerime ilk smacı yapacak heycanı veren IVERSON inşallah BEŞİKTAŞIM' a da heyecan ve başarı getirir inşallah

bunlar da imza töreninden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinkayas -- 15 Kasım 2010; 20:13:17 >

• Tebrik ederim bu arada boyun kaç
  • teşekkür ederim.

boy: 1.95 kilo da 85 civarı ama 80' e düşüp biraz daha iyi zıplamak için çalışacağım
  • Az kaldı az kardeşim,19.30'da izleyeceğiz kısmetse kendisini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinkayas

teşekkür ederim.

boy: 1.95 kilo da 85 civarı ama 80' e düşüp biraz daha iyi zıplamak için çalışacağım

Vücudunun yağ oranını %10 lara düşür fakat kilo veriyim derken protein alımını arttırmalısın et tavuk yumurta beyazı tüketimini özellikle çünkü kilo verirken protein alımını arttırmazsan verdiğin kilonun yarısı kas ağırlığından olabilir bunuda istemeyiz eğer karın kasların görünebilcek bir kilodaysanda zayıflamayı boşver kas yapmaya bak spor salonuna falan yazıl potaya bile oturursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kral ve 3 Oğlu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.