Şimdi Ara

iyi bir liseye rağmen bişeylerin alınmaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu sene teoga girdim ve ben buna gerçekten inanıyorum elinden gelen her şeyi yaptım hemen her gün dershanedeydim ve teog sonuçları beklediğim gibi geldi iyi bir lisede kazandım ama annemle babam tüm çabamı görmelerine rağmen istediğim en ufak bir şeyi bile almıyorlar maddi durumumuzda sıkıntı yok beni çıldırtanda bu zaten maddi durumumuz iyi olduğu halde hiçbir şey almıyorlar ne yapabilirim lütfen yardım

• istediğin şeylerin ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha düşün. mesela bir cep telefonu istesen iyi bir lise kazanan bir çocuk heba olmasın diye ben de almazdım aynı şekilde bilgisayar da
  • astasiempre A kullanıcısına yanıt
    ama sene başında iyi bi liseyi kazandığımda istediğim cep telefonunu alacaklarını söylüyolar. ve haliyle istiyorum ayrıca bence bi cep telefonu gerekli herkeste var ayrıca lise uzakta sayılır girip çıkarkende haber verme amaçlı
  • Ne istedin yazarmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-eren-_

ben bu sene teoga girdim ve ben buna gerçekten inanıyorum elinden gelen her şeyi yaptım hemen her gün dershanedeydim ve teog sonuçları beklediğim gibi geldi iyi bir lisede kazandım ama annemle babam tüm çabamı görmelerine rağmen istediğim en ufak bir şeyi bile almıyorlar maddi durumumuzda sıkıntı yok beni çıldırtanda bu zaten maddi durumumuz iyi olduğu halde hiçbir şey almıyorlar ne yapabilirim lütfen yardım

Önemli olan iyi bir lise kazanmak değil iyi bir insan ve iyi bir evlat olmaktır öncelikle bunları yerine getirdin mi ? Getirdiysen de belki ailenin sana söyleyemediği sana çaktırmadığı bir sıkıntı vardır bunu düşündün mü hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem5466 -- 16 Ağustos 2015; 15:03:45 >

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    lg g3 d855 16 gb :D aileyi fazla zarara sokmasın diye İstanbul bilişimden almayı düşünüyorum ama galiba önce ailemi ikna etmem gerekecek
  • Kerem5466 K kullanıcısına yanıt
    maddi sıkınıtı olsa kendisine telefon bakmazdı ve ablama leptop almazdı diye düşünüyorum aynı zamanda kendi özelliklerimi buraya yazsam pek objektif olmaz diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _-eren-_ _ kullanıcısına yanıt
    Ailenin maddi durumunu bilmem o yüzden bir şey söyleyemem zorlarmı zorlamazmı diye ama G3 de karar kıldıysan 16 lık G3 alacağına G2 32GB al daha iyi.

Birde G3 ü o kadar çok istiyorsan ve fiyattan dolayı aile sıkıntı çıkarır diyorsan G3 32 GB lıkları 1050 lira civarına alırsın kampanya zamanlarında gittigidiyordan. (delta garantili)

Oyun bağımlısı birisiysen ailenin telefon almamalarını desteklerim orası ayrı. Lise 1 çok önemli sınıf ordaki notlarına göre kendini bir alana yönlendireceksin.
  • quote:

maddi sıkınıtı olsa kendisine telefon bakmazdı ve ablama leptop almazdı diye düşünüyorum aynı zamanda kendi özelliklerimi buraya yazsam pek objektif olmaz diye düşünüyorum

İşte bu o son cümle tamam ilk görev olmuş ama bilemiyorum siz küçük olduğunuzdan olabilir gerçi aynı yaştayız ama neyse
    Sana tavsiyem şu eğer çalışabilirsen çalış para biriktirir alırsın am asanırsam o telefon pahalı gibi
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    hocam sene başında iyi bir liseye git alıcam demişti şimdi sözünde durmuyor benim dert yandığım kısım burası sen söz ver alıcam diye sonra alma sene başında böyle bir vaatte bulunmasaydı böyle bişey istemem zaten oyun bağımlılığı kısmına gelince okul zaten tam gün nerede oynıyacaksın zaten o kadar fazla oyun oynayan biri değilim
  • Bak kardeşim telefon gerekli bir ürün de telefonda oyun oynamak falan çok sacma bence bu sana göre boyle olmayabilir de telefon alıp oyun oynarsan sen de anlayacaksın ki boş bir is.çünkü telefonda oyun oynarken su anki telefonların %99 u ısınıyor kasiliyor orası burası sarariyor pil ömrünü kisaltiyor ve ayrıca cok bi numaraları da yok yani cok da zevk almıyorsun ben g3 deki sararmalari kasa catlamalarini da saymiyorum bile bak.o yuzden eger sosyal medya kullanmayan biriysen orta halli bir telefon al konuş mesaj at yeter telefonla oyun isi sakat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 16 Ağustos 2015; 22:18:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok klişe olacak ama harbi gereği yok. zaman geçirilecek şeyler değiller. harcadığın her zamana acıcaksın. tamam en kötü bi gm discovery falan al telefon ama harbi gereksiz şeyler.

18'e giricem yakında. bu sosyal medya takıntısı, güzel bi cep telefonu cart curt başka bişeyler..genelde derininde başka insanlara karşı yarattığın etkin için bunlar istek olur. ama hiç mühim değil bunlar. ne biliyim sporcu olmayı hayal etmiyor musun? yada bir enstürman çalmayı? bateri, gitar, yanflüt vs.. harbiden istediğin bir iş? yazılım mühendisliği? bence bunları düşün ve bunlara odaklan. tanıştığın insanlarlada telefonundan giyiminden değilde hayallerinden ve yaptıklarından bahsedersin. ayrıca daha lise 1'sin. bir enstrüman öğren, break dans yap. futbol/basketbol oyna. basketbolun ayrı bir havası vardır bak. şimdi başlasan 2 sene sonra çok iyi oynarsın ve inan lisenin en tatlı yılları 11 ve 12. sınıf olur. o zamanlara yönelik bir şeyler yapmaya çalış. tabi telefonla ne alakası var dicende bütün bunların. pekte iplemicen. keşke yer değişsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogeta5858 -- 16 Ağustos 2015; 23:25:23 >

• gogeta5858 G kullanıcısına yanıt
    abi dememde bir sorun yoktur umarım abi bak ben elimin altında bi bilgisayar var ama her dakka kullanmıyorum aynı şekilde telefonda o şekil olacak yani adı üstünde telefon ben o kadar oyun bağımlısı değilim en fazla 1 bilemedin 2 oyun olacak telefonumda genelde aramak için kullanıcam artık arkadaşlar numaranı ver dediğinde babmın numarasını vermekten bıktım usandım evet haklısın hayeller ve yaptıklarından bahsederim ama bu beni telefon numaram değil babamın telefon numarası demekten bıktım usandım sizde biraz kendinizi benim yerime koysanız çok iyi olacak
  • quote:

abi dememde bir sorun yoktur umarım abi bak ben elimin altında bi bilgisayar var ama her dakka kullanmıyorum aynı şekilde telefonda o şekil olacak yani adı üstünde telefon ben o kadar oyun bağımlısı değilim en fazla 1 bilemedin 2 oyun olacak telefonumda genelde aramak için kullanıcam artık arkadaşlar numaranı ver dediğinde babmın numarasını vermekten bıktım usandım evet haklısın hayeller ve yaptıklarından bahsederim ama bu beni telefon numaram değil babamın telefon numarası demekten bıktım usandım sizde biraz kendinizi benim yerime koysanız çok iyi olacak

bu konuda yaşadıklarımız lise 2 ortalarına kadar aynı desem :) 1 senede geç yazıldım okula 16 dan 17 ye doğru ilerlerken ilk defa kendi telefonumun sahibi oldum. sende illa böyle olacaksın değil. "kendinizi benim yerime koyun" dedin ya o yüzden belirttim bunu telefon alma demiyorum zaten. iyi bir telefonda al, 2000 tl likte al onda bişe yok. ufak bi nasihat olarak gör benimkileri. bence istediklerinde haklısın. ailenin eli darda değilse ve bi sıkıntınızda yoksa ufak tefek tripler atıp ergenliğin altına sığınabilirsin. pek abartma ama bu trip konusunu. telefondan ara sıra söz aç terslediklerine ince ince tribe gir bişe yok falan de. hafif depresif takıl 20-30 dk kadar. istediğin telefonun markası modelindende bahset. bakarsın sürpriz bile yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogeta5858 -- 16 Ağustos 2015; 23:58:03 >

• keşke su anda seninle yer degistirebilsek be kardeşim. lise biteli 2 ay oldu. üniversite kazandık hem de kendi sehrimizde istanbulda. bana da uni kazan laptop alırız dediler ama almadılar. illaki alınacak ama ne zaman bilmiyorum. en kötü gider kendim alırım yani. o zaman da kimse oyun oynama şunu yapma vs. diyemez. sana da bir şeyleri kendi paranla almayi tavsiye ederim.
    her neyse asıl konu su: niye yer değiştirmek istiyorum senle çünkü liseye dair pismanliklarim var. keslelerle dolu bir geçmişim var.
    keşke bir müzik aleti calsaydim
    ya da keşke spor yapsaydım düzenli mesela basket, futbol, voleybol
    keşke seni sevmiyorum diyen bir kızın peşinde 2.5 sene kosmasaydim. eğer kosmamis olsaydım ve başka kızlarla ilgilensem daha mutlu olacaktım
    veee keske lisenin rehavetiyle yatmamis olsaydım da daha çok ders calissaydim ortalamalara yüksek olsaydı. sadece sinifi gececek kadar calismak yerine daha fazla calissaydim da diplomamda 75 yerine 85 yazsaydı.

benim yaptığım bu hatalari sakin sen yapma dostum. yoksa 4 sene sonra sen de benim gibi keskeler içinde bogulursun

• okumak en basit iştir. 1 ay çalış gerçek emek nedir anlarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.