Şimdi Ara

İyi bir üniversitede EE mi bilgisayar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tercihim bilgisayardan yana. Tercih için son saatler de olsa kararım kesin değil çünkü iyi bir üniversitede EE okursan başkalarının 3 adım önünde olabilirsin ama bilgisayar okursan 1 adım ilerde olabilirsin gibi düşünüyorum. İyi bir üniversitenin bilgisayar mühendisliğinde ekstra katabileceği somut bir olanağı var mıdır yok mudur bilmiyorum. EE bölümünü de merak ediyorum ama bakabildiğim sadece derslerin isimleri. Derslerin icerikleri hakkında bilgim yok. Ve bilgisayar mühendisliğinde fizik gerektiren bir konu yok diye biliyorum. Fizik sevdiğim bir derstir ve bazı somut şeylerle de uğraşmak istiyorum. Baya bi karıştırdım ama her türlü yorumunuzu bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bilkent leş
  • İzledim hocam ama yine tam olarak bilgisayar diyemiyorum. EE de fizikle ugrasabilcegimden sebep onu da yazmak istiyorum ve iyi bir üniversitenin EE de daha büyük katkı sağlayacağını düşündüğümden dolayı.Sizce doğru mu yanlış mı düşünüyorum üniversite katkısı konusunda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: legolasxx7

iyi üniversiteden kastın Bilkent, odtü, boğaziçi, koç falansa bunlar yazılır yoksa bilgisayar müh. yaz

hocam dh taki bi kısım yaşam enerjisi emici azınlığa aman bilkent olmuyosa başka hiç bi yerden bi halt olmaz mezuna kal görüşünde. onlara kalsa bilkent dışında tercih edecek bi yer yok. zaman zaman odtü kötülemeler boğaziçi kötülemeler falan yapılıyo. Bilkent mezunu olmamak demek onlara göre iğrenç bi şey. Çünkü orda her şey mükemmel. Kendilerine laf atanlara da kedi uzanamadığı ciğere pis der görüşünde. bu bencil dh üst ırkını önemsemeyin arkadaşlar. odtü boğaziçi koç sabancı itü (onlara kalsa itü okul bile değil) seçin geri kalan üniversiteler çeşitli sebeplerden dolayı tartışmaya açık bunu herkes söylüyo. ama bilkent dışındaki bu 5 üniversitede özellikle bilgisayar - ee (elektronik/elektronik haberleşme/kontrol otomasyon/elektrik) - endüstri(endüstri/işletme müh) makina - inşaat bölümlerini çok fazla irdelemeden, içinizden geldiği gibi yazın arkadaşlar. bilkent ve diğerleri şeklinde bi dünya yok. onlar yurtdışında çalıabiliyo, şuradakiler yurtiçinde çalışamıyo falan bunlara aldırmayın. bilkent taraftarlığı yapanları da görmezden gelin veya ağzının payını verin saçma sapan diğer üni.leri kötüleyenlere. bilkente girecek puanı alan tüm bilkent yazanlar şu an zaten yapacak bi şeyleri yok milleti sinir etmeye and içmiş bi vaziyette bütünn konularda boy gösteriyolar başka yaptıkları bi icraat yok

• battrol3 B kullanıcısına yanıt
    hocam bilgisayar mühendisliği derim hocaların bağlantıları çok önemlidir zaten dünyada bi software açığı var
  • Başka önerisi fikri olan arkadaşlar var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam son kararı sen vereceksin ama bence Elektrik-Elektronik Mühendisliği daha çok potansiyele sahip.Çünkü erişebileceği alanlar fazla ayrıca ablam Bilgisayar Mühendisliğini bitirdi söylediğine göre,bazı dersleri Elektrik-Elektronikle ortak.Bence Elektrik-Elektronik Mühendisliği daha olanaklı.Ama Bilgisayar'da çok kaliteli.Olay her zaman senin kendini geliştirmen ve az da olsa adını duyurmuş bi üniversitede okuman bence.
  • Hocam zaten bu saatten sonra degisilmez umarım keşke demem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: battrol3

Hocam zaten bu saatten sonra degisilmez umarım keşke demem

hangi üni de yazdın bilg. müh sakıncası yoksa?
  • Son bir saat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battrol3 -- 4 Ağustos 2016; 22:59:57 >
  • A

• Kardeşim bende böyle kararsızdım gittim ee'nin derslere baktım bilgisayarın derslerine baktım sonra hangisinde mutlu olurum dedim bilgisayarı seçtim. Bu iş böyle olur meslek seçiyosun dostum 40yıl bu işi yapıcaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: battrol3

Arkadaşlar tercihim bilgisayardan yana. Tercih için son saatler de olsa kararım kesin değil çünkü iyi bir üniversitede EE okursan başkalarının 3 adım önünde olabilirsin ama bilgisayar okursan 1 adım ilerde olabilirsin gibi düşünüyorum. İyi bir üniversitenin bilgisayar mühendisliğinde ekstra katabileceği somut bir olanağı var mıdır yok mudur bilmiyorum. EE bölümünü de merak ediyorum ama bakabildiğim sadece derslerin isimleri. Derslerin icerikleri hakkında bilgim yok. Ve bilgisayar mühendisliğinde fizik gerektiren bir konu yok diye biliyorum. Fizik sevdiğim bir derstir ve bazı somut şeylerle de uğraşmak istiyorum. Baya bi karıştırdım ama her türlü yorumunuzu bekliyorum.

bilgisayar mı geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.