Beyler belki vardır bilmiyorum ama çok para kazandıracak bir fikir ile karşısınızdayım (sıkıldım finaller var 4 güne) Üniversite seviyesi dandik soru bankası konsepti. Mesela Calculus I,II ve Fizik I,II için soru bankası yapıyoruz. Adı da belli işte Kalkülüs ZORU Bankası falan. İçinde böyle Bounludaki gibi basic düzey soruları basıyoruz. Böyle konu başlarında konu özeti falan olacak, kapak 345 gibi "grafic design is my passion" tarzı için böyle göz kanatan cinsten caf caflı tam fosforcuların ışığa gelen güve gibi yapışacağı içerikte olacak. İçinde böyle "Konu Kavrama Testleri", "Tekrar Testleri", "Hoca Böyle Sorar" (Burada hınzır gülüş emoji ve ÇAP yayınları gibi dandik özlü sözler test başlarında), "Hoca Böyle Sordu :) (Burada boun odtü çıkmışı falan veriyoruz altına yazıyoz işte odtü math119 mt2 2015 falan, özellikle kolaylarını seçiyoz) İşin en büyük kısmı video çözüm yapıyoz bir kısmını boncuk hoca bir kısmını tunç kurta çözdürüyoz. Sonra satış ve money Odtü boun itü tutmaz ama mesela sakarya üniversitesinde kapış kapış gideceğini düşünüyorum. İlk taslak tabi bu geliştirme önerilerine açığım |
Bildirim