Şimdi Ara

İyi forumlar b1 seviyesinden ielts hazırlık nasıl olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hali hazırda ingilizce kursuna devam etmekteyim,test ettiklerinde b1 seviyesi olarak çıkmıştım ama ben sağlam adımlarla gitmek için bilerek a2 seviyesinden başladım neyse.B1 seviyesinden sağlam adımlarla ielts'e hazırlanmak istiyorum bu konuda sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.

Gündelik olarak nasıl çalışmalıyım speaking,listining,writting gibi konuları nasıl hangi kaynaklardan çalışmalıyım.Kendime gündelik çalışma programı hazırlamak istiyorum,özellikle writting konusunda nasıl kendimi geliştirmem gerektiğini bilmiyorum.
    Bu konularda deneyimli yetkili arkadaşlarım varsa bana çalışma programı hazırlarsa çok sevinirim.Her türlü yorum bilgi kaynak paylaşımına hazırım sadece yol haritası ve çalışma kaynağı bulmakta tam düzen sağlıyamadım.

• Ielts te writing in 2 bolumu var ve konular tablolar sana veriliyor calisirken ayni bu sekilde konular bulup yazabilecegin sitelerden pratik yap listening icin youtube da ielts listening test adli kanali oneririm oldukca iyi onun disinda dizi muzik vb de etkiler
    Speaking icin ya native speaker bulacaksiniz ya kendi kendinize ya da cambly gibi bir uygulama yabancilarin bulustugu aktivite yaptigi bircok yer var
    Gunu gunune duzenli konulari bolerek calismani tavsiye ederim neyi ne kadar yapacagin sana bagli listening im geri diyorsan ona fazla odaklanirsin gibi mesela 2 listening yap gunde 2 writing 1 de reading
  • Holmes was here kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim.Writing için hala kafamda plan oluşturamadım hangi konulara dikkat edip başlamalıyım hiç bilmiyorum,writting olarak yol gösteriyici diyebiliceğin kaynak var mı ?
  • Herhangi bir seye dikkat etmenize gerek yok zaten size sunulan konular ile ilgili yazacaksiniz
    Ieltsliz.com u tavsiye ederim writing icin ozellikle writing kismina girerseniz 2 part a ayrilmis oldugunu goreceksiniz o orneklere cok yakin ornekler sinavda da gelecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.